Zwembadshop

Zwembaden bij Tuintime.be

Een zwembad kopen is een dure aangelegenheid en het aanbod is vaak te groot. Bij Tuintime.be koopt u kwalitatieve zwembaden tegen een lage prijs.

Tuintime.be uw zwembadshop

Heeft u altijd al een zwembad willen hebben, maar u weet niet waar u moet beginnen? Tuintime.be is uw zwembadwinkel met groot aanbod aan verschillende soorten zwembaden. Zoals inbouwzwembaden, opbouwzwembaden, kinderzwembaden en spa's. Tuintime.be is dus uw zwembadshop bij uitstek.

Door de grote variatie aan zwembaden in onze online zwembad winkel is er voor ieder budget wel een zwembad te vinden, met daarbij altijd een standaard garantie. Daardoor krijgt u altijd de kwaliteit die u kunt verwachten. Dat wordt zomers lang genieten met het hele gezin van uw luxezwembad.

De meeste zwembadwinkels houden geen rekening met dat je in sommige gevallen bij de aanleg van een zwembad een bouwvergunning nodig hebt. De zwembaden van Tuintime.be voldoen aan de maximale afmetingen, zodat u geen bouwvergunning hoeft aan te vragen. Daarnaast kun ervoor kiezen uw zwembad zelf te bouwen, maar u kunt bij ons ook altijd een installateur inhuren.

Voor al uw benodigdheden

Bij Tuintime.be kunt u uw zwembad online bestellen en hoeft u dus niet meer verplicht de deur uit. Bij veel zwembadwinkels kunt u alleen het zwembad bestellen, maar bij Tuintime.be hebben we ook alle toebehoren. Zo kunt u in onze zwembadshop alle belangrijke accessoires zoals filters en warmtepompen kopen. Ook al bestelt u uw zwembad in onze webshop, u kunt de service verwachten zoals in een fysieke winkel. Voor al uw vragen kan u dus altijd contact met ons opnemen.

Veel meer dan een zwembadwinkel

Tuintime.be is veel meer dan een zwembadwinkel. In onze webshop vindt u namelijk alles voor uw tuin. Of het nu om de aanleg gaat van uw zwembad of voor nieuwe tuinsets die bij het zwembad passen. Zwembaden online kopen doe je bij Tuintime.be.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen