test

Spa onderdelen: zo geniet je nog meer van je spa

U hebt besloten om een spa in de achtertuin of op het balkon te plaatsen (kan overigens ook in een ruime badkamer, maar buiten is fijner). Dan heb je naast een bad ook andere onderdelen voor de spa nodig. Zak weg tussen de bubbels en geniet. Maar wel nadat je alle spa onderdelen binnen handbereik hebt. Want een goed onderhoud van je spa betekent nog langer genieten.

per pagina
12 artikel(en)

per pagina
12 artikel(en)

Spa cover

Wanneer je de spa niet gebruikt, hoef je deze natuurlijk niet direct weer leeg te laten lopen. Het water kan je makkelijk een paar dagen gebruiken. Zorg dan wel voor een goede spa cover over het bad. Deze cover over de spa houdt bladeren, insecten en andere troep van buitenaf tegen.

Schoon water

Uiteraard houd je het water ook schoon door middel van een spa filter. Deze spa filters reinigen het water wanneer je de spa niet gebruikt. Je kunt verschillende filters voor je spa krijgen. Daarnaast gebruik je natuurlijk ook een reinigingssetje.

Spa accessoires

Wat heb je nog meer nodig voor een heerlijke spa behandeling in je achtertuin? Juist: spa accessoires. Bijvoorbeeld een lekker opblaasbaar kussentje voor in je nek of speciale bekerhouders. Andere belangrijke spa producten zijn een spa stofzuiger en natuurlijk waterbehandeling. Deze spa producten en accessoires koop je natuurlijk via Tuintime.

Spa behandeling

De rustgevende bubbels zijn natuurlijk al ideaal om in tot rust te komen, maar je kunt natuurlijk ook andere verwennerij toepassen. Neem eens een maskertje of verwen jezelf met aromatherapie. Let daarbij wel dat er geen zeep- of maskerresten in het bad achterblijven. Door een filter in de spa te plaatsen wordt het water natuurlijk al gereinigd, maar het onderhoud van je spa gaat natuurlijk verder. Leg daarom standaard een cover over de spa. Zo krijgt je spa met de beste onderdelen voor een spa zelf een goede behandeling.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen