test

Spa

Een spa kopen is een droom dat veel mensen hebben. Wat velen niet weten is dat je al voor een goedkope prijs een heel erg goede opblaasspa hebt. De spa's die je hier kan vinden kan je bovendien zowel binnen als buiten gebruiken en zijn bovendien snel en eenvoudig op te zetten.

Overzicht subcategorieën van Spa

Droom weg in je eigen spa in de achtertuin

Denk je eens in, het is een heerlijke zomeravond. Er is niemand in huis en het is gewoon tijd om eens even heerlijk aan jezelf te denken. Dan zou je wel een spa in je eigen achtertuin of op het balkon willen hebben. Wegzakken in de bubbels, met een drankje er bij… Maar ja, wat is de prijs van een spa? Met de oplossingen van Spa Life heb jij je eigen relax paradijsje binnen handbereik.

Bubbels

Kies een opblaaszwembad met de mogelijkheid om bubbels te creëren of kies voor een basic bad en geniet van de bubbels. Wil je meer bubbels? Dan kies je natuurlijk voor een Spa Life opblaasbaar barretje: ruimte genoeg voor hapjes en drankjes als jij heerlijk wegdroomt. Daarbij drink je de bubbels natuurlijk uit de Spa Life wijnglazen met LED verlichting.

Aromatherapie

Wanneer je voor een makkelijk op te zetten badje hebt gekozen, dan is het tijd om je spa aan te kleden met leuke gadgets. Gekleurde lampen bijvoorbeeld, waterbestendige speelkaarten of lekkere aromatherapie. Na het gebruik van aromatherapie in spa’s is het wel belangrijk dat je het bad goed reinigt.

Spa kopen? Tips!

Ben je van plan een spa te kopen let dan op de volgende dingen:

 • Wordt er een filtersysteem bij geleverd of moet je deze los kopen?
 • Spa te koop bij een particulier? Koop dan de filters en dergelijke nieuw, zodat je zelf het bad kunt reinigen.
 • Kun je het bad met genoeg ruimte erom heen plaatsen?
 • Spa prijs

  Wanneer je alle benodigdheden bij elkaar optelt kan de prijs van de spa aardig oplopen. Let wel: je hebt niet direct alles nodig. Een spa-prijs kan daarom variëren. Start altijd met de basics en zorg dat je de leuke accessoires cadeau krijgt. Bij Tuintime kun je alles voor spa’s vinden. Spa te koop? Jazeker, hier op Tuintime! Spa's kopen doe je bij Tuintime.

  Moment...

  {{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
  Verder winkelen of bestellen