test

Intex Ultra Frame-zwembaden

Deze opzetzwembaden zijn steviger dan de Metal Frame-zwembaden. Een Intex Ultra Frame-zwembad heeft namelijk een unieke vorm dat ervoor zorgt dat de opbouwonderdelen snel op hun plaats vallen en bovendien op een veilige manier. Door de extra stevigheid zijn aparte vergrendelingspinnen bovendien niet nodig bij Ultra Frame-zwembaden. Kortom Intex Ultra Frame-zwembaden zorgen snel voor zwemplezier.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Intex Ultra Frame Zwembaden

De webshop van Tuintime beschikt over een ruim aanbod van hoogwaardige tuinartikelen. We verkopen onder andere diverse ontspanningsproducten voor tijdens de warme zomerdagen. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld hangmatten, zitzakken en buitenspeelgoed. We beschikken ook over diverse verfrissende zwembaden. Maak eenvoudig een keuze uit uiteenlopende exemplaren in verschillende prijscategorieën. Bent u op zoek naar een stevig en duurzaam model? Schaf dan bijvoorbeeld een Intex Ultra Frame-zwembad aan. Dit soort zwembaden beschikt over een sterke frame. Hierdoor gaan ze extra lang mee. Intex Ultra Frame-zwembaden worden verkocht in verschillende afmetingen en vormen.

Het Intex Ultra Frame Pool model 549x274cm

Onze collectie Index Ultra Frame zwembaden bestaat uit verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een Intex Ultra Frame Pool van 549x274 cm. Dit model beschikt over een handige zandfilterpomp die uw zwembad schoonhoudt. Een ladder en grond- en afdekzeil worden ook meegeleverd. Deze uitvoering kan snel worden opgezet, omdat de onderdelen gemakkelijk in elkaar passen. Het zwembad is rechthoekig gevormd.

Het Intex Ultra Frame Pool model 400x200cm

Heeft u liever een dieper zwembad? Schaf dan een Intex Ultra Frame Pool van 400x200x100 cm aan. Dit stevige zwembad wordt verkocht met een ladder en een filterpomp. Deze Intex Ultra Frame Pool heeft eveneens een rechthoekige vorm. Bekijk ook eens de Intex Ultra Frame Pool met diameter 488 cm, wanneer u liever beschikt over een zwembad met een ronde vorm.

Hulp bij uw aankoop

Heeft u vragen over een van onze Ultra Frame Intex-modellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn onder andere te bereiken via e-mail en telefoon. Bekijk de contactpagina op onze website voor de gegevens van de klantenservice.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen