test

Intex Metal Frame-zwembaden

In vergelijking met de Intex Easy Set-zwembaden zijn de Metal Frame-zwembaden veel sterker door het gebruik van gegalvaniseerd staal. Bovendien hebben de Metal Frame-zwembaden van Intex een extra buitenwand, waardoor dit opzetzwembad steeds in vorm blijft. In totaal zijn de Metal Frame-zwembaden uit 3 lagen gemaakt en samen met de draagpoten zorgen ze voor een sterk zwembad. De draagpoten worden door een touw in positie gehouden, wat de levensduur van de metal frame zwembaden aanzienlijk langer maakt.

per pagina
17 artikel(en)

per pagina
17 artikel(en)

Intex Metal Frame-zwembad: stevig zwembad voor waterpret

Droom niet langer van een zwembad frame pool in de achtertuin, want met een Intex Frame-zwembad creëer je dit in een handomdraai. Dit zwembad bestaat uit een stevige frame en een net zo stevig zeil. Zo geeft een metalen frame zwembad bijna het gevoel alsof je in een betonnen zwembad zwemt. En dat alles met behulp van de mooie technologie van metal frame Intex.

Zwembad met metal frame

Er zijn verschillende zwembaden van dit type verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een klein en ondiep zwembad met metalen frame. Ideaal voor kleine kinderen. Een rechthoekig Intex Frame-zwembad, in plaats van vierkant, behoort ook tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een diep zwembad met metalen frame waar je in kunt staan en dat voor het gemak voorzien is van een trappetje? Dankzij het metalen frame om het zwembad blijft het perfect staan, zelfs met golvend water. Het zwembad met frame kan worden geleverd met een filtersysteem. Ook is het verstandig om een afdekzeil, geschikt voor je metalen frame van Intex erbij aan te schaffen.

Metal Frame-zwembad aanschaffen

Waar moet je op letten wanneer je een frame zwembad gaat kopen? Ten eerste op de gewenste grootte. Meet de plek waar het zwembad met frame moet komen te staan goed op. Het metal frame zwembad zal iets meer ruimte nodig hebben om het zeil en de waterdruk goed te kunnen verdelen. Ten tweede is het belangrijk om voor ogen te houden wie het zwembad met frame zal gebruiken. Zijn er kleine kindjes met weinig zwemervaring in of bij het zwembad met metal frame? Dan kun je beter een stevig zwembad met frame kopen. Veiligheid staat altijd voorop bij een zwembad met metalen frame! Ga daarom vandaag nog naar Tuintime en besluit bij ons uw frame zwembad te kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen