test

Intex Easy Set-zwembaden

Zoals de naam het zelf zegt zijn deze opzetzwembaden 'Easy' op te zetten. De Intex Easy-zwembaden hebben een opblaasband die opgevuld moet worden met lucht, hierna kan het water er in en het zwembad komt vanzelf recht. Bijkomend voordeel is dat de Easy Set-zwembaden niet roesten en snel en makkelijk af te breken zijn door onderaan het ventiel open te draaien en de lucht uit de band los te laten. Met een Easy Set-zwembad geniet je dus snel van zwemplezier.

per pagina
18 artikel(en)

per pagina
18 artikel(en)

Intex Easy Set zwembad: genieten met het hele gezin

De zomermaanden staan in het teken van vakantie, het gezin en natuurlijk heerlijk warme dagen. Verkoeling vind je op deze dagen natuurlijk in een Easy Set-zwembad. De grote Intex easy set zwembaden bieden genoeg ruimte voor een zwemfeestje met het hele gezin of kinderen uit de buurt.

Makkelijk opbouwen

De Easy Set Pool is verkrijgbaar in verschillende maten. Er is dus ook een Easy Set Pool verkrijgbaar voor jouw tuin. Van een ovaal zwembad van Intex Easy Set waarin je gemakkelijk baantjes kunt trekken tot een kleinere ronde variant met opdruk voor kleine kinderen. Van het zwembad van Intex Easy Set hoef je alleen de bovenste rand op te pompen, de waterdruk zorgt er vervolgens voor dat het Intex zwembad easy set mooi omhoog komt.

Met een trapje

Wanneer je voor een hoog model Intex Easy-zwembad kiest, dan wordt deze geleverd met een zwembadtrap. Dit trappetje plaats je eenvoudig naast je Intex Easy Set. De ovale zwembaden worden geleverd met een extra ondersteunende frame, zodat het bad mooi in vorm blijft.

Eenvoudig schoon houden

De Easy Set van Intex is een groot zwembad, waar veel water in gaat. Houd je zwembad schoon door middel van het originele filtersysteem. Deze pomp wordt rechtstreeks op het zwembad van Intex geplaatst en filtert het water moeiteloos. Dek ’s avonds het zwembad af met een groot zeil om het zwembad nog beter te kunnen onderhouden. Zo is het easy set zwembad altijd klaar voor gebruik – en veel waterpret!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen