Doe-het-zelf zwembad bij Tuintime.nl

Altijd al een zwembad in de achtertuin willen hebben, maar u vindt de aanlegkosten te duur? Bij Tuintime.be kunt u nu zelf een zwembad aanleggen. 

Zelf een zwembad bouwen

De zelfbouw-pakketten zijn van toepassing op de inbouwzwembaden, inbouw-/opbouwzwembaden en de opbouwzwembaden. Wanneer u zelf een inbouwzwembad aan gaat leggen is het van belang dat u het zwembad op een stevige beton ondergrond plaatst. Wanneer u een opbouw zwembad zelf gaat bouwen is het belangrijk dat u een vlakke en stevige ondergrond heeft, zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan aan uw zelfbouw zwembad. 

Op een zelfbouw-zwembad zit ongeveer vijf tot tien jaar garantie. Daarnaast worden de pakketten gratis bij u thuis afgeleverd zodat u geen extra kosten hoeft te maken.

De voordelen van zelf een zwembad aanleggen

Naast dat u veel geld bespaart bij de aanleg van zelfbouw zwembaden heeft het daarnaast een voordeel dat u in fases kunt werken en niet alles in één keer hoeft aan te schaffen. Of misschien heeft u wel een huis in het buitenland en wilt u graag kosten besparen. Dan kunt u de zelfbouwmaterialen makkelijk zelf meenemen.

Zwembad-zelfbouw en toebehoren

Wanneer u zelf een zwembad gaat bouwen zijn er basispakketten, maar we hebben daarnaast een nog veel uitgebreider assortiment aan zelfbouw-artikelen. Zo hebben we verschillende filters, warmtepompen, schoonmaakartikelen, douches en zwembadstofzuigers. Een eigen zwembad bouwen kan dankzij een zwembad-zelfbouwpakket van Tuintime.be; je kan dus zelf jouw zwembad plaatsen. Bij ons bouwpakket is er steeds een handige uitleg meegeleverd zodat je jouw zwembad zelf kan aanleggen. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen