Zwembad met pomp

Zwemmen is heerlijk! Helemaal met een mooi groot zwembad in de achtertuin waar je de hele dag gebruik van kunt maken. Een groot zwembad is gebaat bij een goede zuiveringsinstallatie, zodat je altijd verzekerd bent van schoon water. Ben je op zoek naar een zwembad voor het hele gezin? Kies dan voor een Intex-zwembad met pomp.

Zwembad met filterpomp

Hygiëne is heel belangrijk, vooral wanneer je met water te maken hebt. Stilstaand water kan onder invloed van zonlicht de perfecte bron zijn voor de groei van algen en bacteriën. Regelmatig het water verversen is daarom heel belangrijk. Bij een groot zwembad waar heel wat water in gaat, is dat al snel een kostbare klus. Kies daarom voor een zwembad met filterpomp. Deze pomp zuivert het water, waardoor je altijd in een schoon zwembad kunt vertoeven.

Zwembadpomp met zandfilter

Je kunt natuurlijk een badje naast het zwembad zetten waarin je even je voeten kunt spoelen voordat je het bad weer in springt, maar vaak wordt dit vergeten. Zand en aarde kan hierdoor makkelijk verspreiden in het Intex-zwembad met pomp. Een gewone filterpomp is niet altijd geschikt voor het zuiveren van zand, maar een zwembadpomp met zandfilter weer wel. Deze vangt het zand en de aarde, zodat je zandvrij kunt zwemmen.

Zwembaden met pomp

Veel grote zwembaden, zoals de Intex-zwembaden worden standaard geleverd met een pomp en enkele reserve filters. De zwembaden met pomp zullen je veel waterpret en zwemplezier beleven. Vooral als je weet dat het water altijd lekker fris en schoon is.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen