test

The Original Stonewashed Fatboy-zitzak

De Fatboy Original Stonewashed-zitzakken hebben in vergelijking met The Original Fatboy-zitzakken een denim look, doordat deze modellen gemaakt zijn van katoen. Bovendien wegen deze Fatboy zitzakken nog geen 7 kg. De afmetingen van The Original Stonewashed Fatboy-zitzakken bedragen 180x140cm waardoor je lekker languit kan relaxen in deze zitzakken. Bovendien kan je deze Fatboy-zitzakken eenvoudig wassen op 30°C.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Relaxen in een Fatboy original stonewashed

De echte fans weten het: de Fatboy is een heerlijke zitzak. Het ondersteunt uw rug terwijl u lekker relaxed een film kijkt of een boek leest. Voor binnen is de Fatboy Original Stonewashed een echte must-have. De prachtige katoenen hoes heeft een denim feel, waardoor het in ieder interieur past.

Mooie kleuren

De Stonewashed Fatboy is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals koningsblauw, zwart, legergroen, grijs en zand. Welke kleur u ook kiest, de stonewashed Fatboy past zowel in een klassiek als in een modern interieur. De stonewashed kleuren zijn overigens ook ideaal te combineren met meubels van steigerhout of een rustieke, landelijke sfeer.

Gewassen met steentjes

Het stonewashed effect wordt bij de Fatboy op dezelfde wijze verkregen als bij jeans. De katoenen stof wordt eerst gekleurd en vervolgens met steentjes gewassen, waardoor de typische kleurvervaging in de stof verkregen wordt. Dit geeft de hoes van deze Fatboy een denim look. En denim is natuurlijk tijdloos.

Alleen voor binnen

De Stonewashed-hoes is alleen voor binnengebruik en kunt u makkelijk met een vochtig doekje afnemen. Wilt u toch ook buiten bij uw steigerhouten tuinset genieten van uw Fatboy met stonewashed hoes, omdat dat zo goed bij elkaar past? Leg dan een (rubber) matje of een kleed neer onder de Fatboy, zodat de hoes niet beschadigt door de tuintegels. En haal de Fatboy Original Stonewashed op tijd naar binnen. Toch is het aan te raden om deze Fatboy echt alleen voor binnen te gebruiken en voor buiten een andere aan te schaffen die daar wel geschikt voor is.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen