test

Hangzitzak

De hangzitzakken van Tuintime zijn ideaal voor kinderen. Deze zitzakken hang je op waardoor je heen en weer kan slingeren met de hangzitzak, wat het evenwicht van jouw kind bevordert. Alle hangzitzakken zijn gemaakt van katoen en zijn 150 cm lang. De draagcapaciteit van deze hangzitzak bedraagt 80 kilogram.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Hangzitzakken

Wilt u uw woning of tuin comfortabel en stijlvol inrichten? Bekijk dan eens de webwinkel van Tuintime. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van tuinartikelen; deze producten hebben een goede kwaliteit en een voordelige prijs. Onze winkel beschikt onder andere over diverse insectenhotels, tuinkassen, terrasverwarmers en regentonnen, en als u uw kinderen heerlijk wilt laten ontspannen, schaft u bijvoorbeeld een comfortabele hangzitzak aan. Dit Tuintime-product wordt aangeboden in diverse comfortabele en kleurrijke kraaiennestuitvoeringen.

Het Tuintime kraaiennest-aanbod

In onze webwinkel vindt u onder andere verschillende comfortabele kraaiennestuitvoeringen. Deze kraaiennestuitvoeringen kunnen worden gebruikt door kinderen. Het kraaiennest zorgt voor een veilige omgeving voor uw kind, zodat het comfortabel kan spelen en ontspannen. De hangzitzak schommelt zachtjes: dit is bevorderend voor het evenwicht en de ontwikkeling van uw kind. We beschikken onder andere over uitvoeringen in de kleuren geel, rood, blauw en paars. De verschillende uitvoeringen worden gemaakt van katoen en beschikken over een verwijderbaar zitkussen met een vulling van polyester. Onze hangzitzak exemplaren zijn gemaakt voor binnenshuis. Een kraainest kan worden gebruikt door kinderen in de leeftijd van drie tot negen jaar. Bekijk het complete aanbod van hangzitzak-uitvoeringen in de webwinkel van Tuintime en schaf uw favoriete exemplaar aan.

De Tuintime Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte hang zitzak? Neem dan gerust contact op met de Tuintime klantenservice. Onze medewerkers voorzien u graag van informatie en kunnen u begeleiden bij uw aankoop. U vindt onze contactgegevens op de klantenservicepagina van de webwinkel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen