test

Zitzak

Ontdek de verschillende types zitzakken bij Tuintime. The Original Fatboy-zitzakken zijn zitzakken uit nylon die makkelijk af te wassen zijn. The Original Stonewashed-modellen zijn gemaakt van katoen en hebben een denim look. De Junior-zitzakken zijn kleinere modellen ideaal voor kinderen. Buggle-Up zitzakken zijn de ideale outdoor zitzakmodellen, dankzij een gesp-systeem blijft een deel van de zitzak steeds rechtop. Een poef kan je makkelijk bij je interieur bijplaatsen en de hangzitzakken zijn ideaal voor kinderen: zitzakken die je kan ophangen.

Zitzakken online bij Tuintime

Diverse merken, maten en types zitzakken vindt u bij Tuintime. Kwaliteitsproducten voor een lage prijs. Lekker wegzakken in een zitzak en heerlijk relaxen, wie wil dat nou niet?

Zitzakken, een blijvende trend

Sinds een aantal jaren is de zitzak weer helemaal terug van weggeweest voor zowel binnen als buiten. Tuintime.be biedt u het topmerk Fatboy aan, en dat tegen een lage prijs die u van ons kunt verwachten. We hebben een variërend assortiment van de Original tot de Buggle-up zitzakken. Daarnaast zijn er ook zitzakken voor kinderen: de Junior zitzak of de hangzitzak. Deze goedkope zitzakken bij Tuintime.be zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat u er altijd één heeft die bij uw interieur past. Wij zijn de grote zitzakken-outlet bij uitstek. Doordat er geen fysieke winkel aanwezig is kunnen wij onze producten voor een veel lagere prijs aan u aanbieden.

De zitzakken zijn buiten te gebruiken doordat ze water en vuil afstotend zijn. De zit zak is bijvoorbeeld goed te gebruiken om heerlijk op te zonnen, doordat het zich vorm naar je lichaam. Wanneer u de zitzakken buiten gebruikt zijn deze goed te combineren met onze andere tuinmeubelen uit de webshop, zoals onze loungesets en steigerhouten producten.

Het gemak van Tuintime.be

Tuintime.be is uw zitzakken-outlet, maar waar kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan. Wanneer u de goedkope zitzakken besteld worden deze gratis bij u thuis afgeleverd. En wanneer u vragen heeft over de zitzak kunt u ons deze altijd stellen via info@tuintime.be.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen