Windscherm kopen

Op zoek naar een windscherm voor op uw balkon of in uw tuin? Bij Tuintime.be vindt u het handigste en mooiste aanbod op dit gebied. Zo hebben wij een oprolbaar windscherm te koop in diverse maten en uitvoeringen.

Windscherm kopen

Het is heerlijk om op het balkon of terras van het mooie weer te genieten. Als u dan ook nog beschut kunt zitten, zonder last te hebben van de wind, dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Om u lekker uit de wind te houden hebben wij daarom een oprolbaar windscherm te koop. Het scherm neemt vrijwel geen ruimte in en is heel gemakkelijk in gebruik. U maakt van een winderig hoekje in één keer een plekje in de luwte en als u toch weer behoefte heeft aan een briesje, dan rolt u het scherm eenvoudig weer op.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Tuintime heeft windschermen te koop van degelijke kwaliteit en bestaande uit 100% polyester. Ze zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren die overal goed passen.

De prijzen zijn zeer voordelig te noemen, maar de kwaliteit staat bij ons toch hoog in het vaandel. Ziet u dus een windscherm te koop bij ons dat voldoet aan uw eisen en besluit u dit windscherm te kopen, dan kunt u rekenen op een scherm dat vervaardigd is van duurzame materialen die bestand zijn tegen ons klimaat.

Neem een kijkje in de webshop

Ga eens kijken in de webshop en u ziet welke windschermen te koop zijn. Behalve enkele schermen is er ook een windscherm te koop dat uit twee panelen bestaat. Hiermee creëert u heel eenvoudig een hoekje om prettig en comfortabel te kunnen zitten. Of het nu gaat om een klein balkon of om een groot terras of tuin, u vindt altijd het juiste windscherm bij Tuintime.be!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen