Wicker tuinstoelen

Leuke aanbieding voor wicker tuinstoelen? Bij Tuintime.be vindt u wat u zoekt! Wij hebben stoelen in verschillende stijlen waarmee u heerlijk in de tuin kunt ontspannen. Geluk zit in kleine dingen en relaxen op een goede wicker tuinstoel met een kop koffie of een drankje is daar zeker één van. Geniet van de luxe van de stijlvolle kussens in de wicker stoel, waarin je heerlijk ontspannen achterover kunt leunen of wegdromen! 

Tuinstoelen van wicker

Denk bij de keuze voor een tuinstoel eens aan wicker. Wicker is een vlechtwerk van kunststof, gebruikt voor tuinmeubilair. Het lijkt op rotan, maar kan beter tegen de verschillende weersomstandigheden. Zo kan je lang genieten van je aankoop! Koopt u bij ons een wicker stoel, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Verschillende wensen en smaken voor een tuinstoel van wicker

Kijk eens rond in onze webshop voor een wicker tuinstoel. Wij verkopen prachtige wicker loungesets in verschillende stijlvolle kleuren. Met een loungeset wordt in de tuin zitten een gezellige en ontspannende aangelegenheid. Met wicker tuinstoelen zit u altijd comfortabel in de tuin, vanaf de ochtend tot in de late uurtjes!

Ons assortiment

Op onze site vindt u naast stoelen van wicker verder een ruim assortiment tuinmeubelen, in diverse materialen. Zo vindt u altijd iets naar uw smaak. Naast meubels verkopen wij ook andere artikelen die uw verblijf in de tuin veraangenamen, zoals hangmatten, barbecues en tuinspeelgoed.

Nog vragen?

Heeft u eenmaal ervaren hoe uw tuin een aantrekkelijk verlengstuk kan zijn van uw huis, dan zult u uw tuinstoelen van wicker en andere tuinaccessoires niet meer kunnen missen. Heeft u vragen over een tuinstoel van wicker of over een van de andere artikelen, dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden!

Bent u niet tevreden over de bestelde producten, dan kunnen deze geretourneerd worden. Kijk hiervoor naar onze voorwaarden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen