Wicker tuinset

Wicker tuinsets zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Het materiaal - een kunststofvezel die sterk lijkt op rotan - is licht, sterk, onderhoudsarm en bestand tegen alle weersomstandigheden. Een tuinset van wicker kan zonder enige bescherming het hele jaar door buiten blijven staan. Op Tuintime.be vindt u diverse tuinsets van wicker tegen scherpe prijzen. 

Wicker tuinsets

Wicker meubilair is gemaakt van een aluminium frame waaromheen wicker wordt gevlochten. De meubelen zijn daarom licht en sterk. Wicker houdt geen vuil vast en door het open karakter loopt vocht gewoon weg en er ontstaan dus geen kringen. Een wicker tuinset is daarom zeer onderhoudsvriendelijk en hoeft in principe alleen aan het begin van het seizoen even afgesopt te worden om vervolgens een zomer lang gebruikt te kunnen worden. Wicker is bestand tegen water, vorst en UV-straling. Een tuinset van wicker is bij Tuintime.be in meerdere kleuren verkrijgbaar en deze sets zijn geheel kleurecht.

Loungesets van wicker

De laatste jaren is er een belangrijke ontwikkeling geweest op het vlak van design van tuinsets: er is een veel betere aansluiting op trends binnen de binnenhuisarchitectuur. Deze ontwikkeling komt ten goede aan de tuinsets van wicker. Wicker is namelijk heel gemakkelijk te vormen rond een aluminium frame waardoor talloze modellen mogelijk zijn. Bovendien is hierdoor het zitcomfort van een wicker tuinset ook veel beter dan dat van de gewone plastic stoelen. Een wicker tuinset wordt om deze redenen niet alleen buiten gebruikt maar ook in serres doet een loungeset van wicker het goed.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen