Wicker loungesets op Tuintime.be

Altijd al zo een mooie wicker loungeset in uw tuin willen hebben? Tuintime.be biedt u de deze loungesets aan tegen de kleinste prijs. Voor een loungeset moet je dus bij Tuintime zijn. Je vindt er volledige wicker loungeset in de aanbieding!

Een wicker staat voor kwaliteit

De lounge van wicker heeft in Nederland en België al enige tijd een goede naam opgebouwd en dat is niet voor niets. De loungesets zijn kwalitatief hoogstaand, doordat ze een hoge weerbestendigheid hebben en makkelijk zijn te onderhouden. Hierdoor kunt u de loungeset van wicker ook in de wintermaanden gewoon buiten laten staan. Ook kan de wicker lounge tegen UV-straling zodat u altijd de mooie kleur blijft behouden van uw tuinset. Een ander voordeel is dat de loungesets gemaakt zijn van lichtgewicht materialen waardoor de set makkelijk te verplaatsen is. Uw wicker loungeset goedkoop aanschaffen doet u natuurlijk op Tuintime.be.

Een Wicker loungeset in iedere tuin

Op Tuintime.be zijn er verschillende varianten beschikbaar. Van de meer klassieke modellen tot de rechthoekige moderne modellen. Wicker is een gevlochten kunststof, wat deze loungesets de natuurlijke uitstraling geeft. De wicker lounge is beschikbaar in verschillende kleuren kunststof materiaal en kussens. De kussens van Wicker zorgen voor een zo optimaal zitcomfort. Een wicker loungeset goedkoop aanschaffen is mogelijk bij Tuintime.be door de lage prijzen die wij kunnen hanteren.

De lounge van wicker bestaat uit verschillende stoelen, banken en bijpassende tafels. Zodat u tijdens de zonnige dagen binnen naar buiten kan halen. Bestelt u uw loungeset op Tuintime.be dan heeft u deze binnen 5 werkdagen binnen. En wanneer u niet tevreden bent, krijgt u gewoon uw geld terug.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen