Gezellig: een vuurkorf kopen voor in de tuin

Wanneer u een gezellige tuin heeft, dan wilt u daar natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Maar ook een eindeloze zomeravond of een mooie, zonnige herfstdag kan wel eens kouder eindigen dan u misschien zou willen. Met een vuurkorf kunt u warmte (en licht) werpen over de avond en nog heerlijk genieten van het buitenleven. En bij Tuintime.com kunt u verschillende vuurkorven kopen die helemaal passen bij uw tuin.

Benodigdheden

Wanneer u een vuurkorf gaat kopen, dan heeft u natuurlijk ook andere benodigdheden nodig, zoals houtblokken en aanmaakblokjes. Het aansteken van een korf is niet zo moeilijk en dankzij de handige gebruiksaanwijzing, die meegeleverd wordt wanneer u een van deze vuurkorven gaat kopen, stookt u in een handomdraai een heerlijk behaaglijk vuur op.

Gezellig het hele jaar door

Een vuurkorf kan het hele jaar door gezellig zijn. In de zomer natuurlijk om de avonden te verwarmen, maar ook tijdens een Halloween feestje of de Oud & Nieuw viering met de hele buurt. U zal lang plezier hebben van uw gietijzeren korf.

Tip: water erbij

Een ongeluk kan in een klein hoekje liggen. Zorg er daarom altijd voor dat u uw korf op een vlakke ondergrond plaatst en zet voor de zekerheid een emmer water of een blusapparaat in de buurt. Mocht er dan iets gebeuren, dan bent u tenminste voorbereid.

Vuurkorf te koop

Vuurkorven zijn te koop bij verschillende tuincentra. Uiteraard heeft Tuintime.be ook vuurkorven te koop. De stevige gietijzeren vuurkorven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Let wel: hoe groter de korf, hoe meer hout u per keer nodig heeft om het vuur brandende te houden. Natuurlijk heeft Tuintime.be ook hout voor de vuurkorf te koop. Zo kunt u snel genieten van een heerlijk vuur.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen