Effectieve schaduw onder een vierkante parasol

Ronde parasol, vierkante tuintafel, altijd zit u of een van uw gasten met de ogen tegen het zonlicht aan te knijpen. Vierkante parasols hebben door hun uitstekende hoeken een betere schaduwopbrengst dan een ronde. Kijk en vergelijk op Tuintime de hang-, wand-, ronde en zweefparasols met elkaar en maak uw loungeset nog comfortabeler met een vierkante parasol voor aan de muur en een handig verplaatsbare zonnescherm op een voet.

Stijlvolle parasol vierkant en chic

Maak uw tuin net een tikkeltje eleganter als andere tuinen; gebruik vierkante parasols en windschermen die een koele atmosfeer uitstralen en die in perfecte harmonie op elkaar aansluiten. De gedistingeerde kleuren en klassieke vormgeving van de zonneschermen bij Tuintime maken uw tuin een tot modeltuin zoals u alleen maar in tuinboeken ziet.

Een vierkante parasol is in meerdere opzichten niet alleen een mooie, maar ook een handige aanwinst voor uw tuin. Boven de hottub, het zwembadje voor de kinderen of als beschuttend scherm waarachter u de barbecue aansteekt.

Vierkante parasols ruime maatvoeringen

Een vierkante parasol heeft minder baleinen dan een ronde parasol en kan uit vier gelijke zijden bestaan of rechthoekig van vorm zijn. Het schaduwvlak van een vierhoekig zonnescherm is veel groter en ook het materiaal liegt er niet om. Parasols met een groter doekoppervlak dienen van duurzamere kwaliteit gemaakt te zijn zodat ze tegen een stootje kunnen. Het doek is minder scheurgevoelig als dat van kleinere zonneschermen en ook de baleinen zijn robuuster uitgevoegd.

De rechthoekige parasol is er zelfs met een afmeting van 2x3m en dat maakt hem bijna net zo groot als een partytent. Voor diegenen die gevoelig zijn voor symmetrie in de tuin; de rustgevende rechtlijnige vormen sluiten naadloos aan op uw strakke steigerhouten tuinbanken en stoelen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen