Vang de zon met een tunnelkas van Tuintime.be

De zoetste aardbeien en lekkerste groenten komen uit een tunnelkas van Tuintime. Van kweeksystemen tot de mooiste jonge planten, Tuintime.be heeft alles voor de ervaren en beginnende tuinier. Heeft u geen groene vingers en houdt u meer van een relaxte tuin? Ook voor zwembaden, zitzakken, parasols en alles wat u maar nodig heeft om heerlijk in uw tuin te loungen bent u bij Tuintime.be aan het juiste adres.

Makkelijke tunnelkassen

Het is vroeg in het voorjaar en de nachten zijn nog wat fris. Uw serre is te klein voor de vele tomaten-, paprika- of courgetteplantjes die uw heeft gezaaid. Geef uw kostbare planten buiten de zorg die ze nodig hebben in een tunnelkas van folie. Het voordeel van een folietunnel is dat u hem moeiteloos opbergt en het volgende jaar weer kunt gebruiken.

Tunnel- of kasvorm

Foliekassen zijn er in makkelijke tunnelvormen. U steekt de bogen op de door u gewenste plaats in de grond en spant er folie overheen. Als zon overdag warmer wordt, kunt u de folie eenvoudig oprollen en voor de frisse nacht weer dichttrekken. Een vierkante of driehoekige foliekas is geschikt voor kleinere oppervlaktes en hogere gewassen. De folie is over een aluminium frame gespannen en u kunt de kas op elke gewenste plek in de tuin zetten. Zijn de planten eenmaal sterk genoeg voor de koude grond, dan verwijdert u de folieserre in een handomdraai.

Tuintime.be heeft voor elke hobbytuinier de geschikte kas: een hoge serre voor uw dierbare fuchsias of een broeikas voor de eerste lentesla en vroege radijsjes; muurkassen voor uw mediterrane fruit of functionele tunnelkassen voor uw meloenen en kalebassen. Wees slim en koop bij Tuintime.be naast uw voordelige foliekas direct alle benodigde accessoires en betaal (vanaf €50) geen verzendkosten.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen