test

Ramen en raamopeners

Hoe vaak proberen we niet met een bezemsteel of al wiebelend op een tuinstoel een raam in onze tuinkas open te zetten? Tijdens erg warm weer is het van het hoogste belang dat de warme lucht weg kan zodat de planten niet verflauwen. Wanneer de buitentemperatuur vervolgens weer daalt, moeten de kasramen dicht. Tuintime heeft voor u een slimme raamopener voor in de kas die de ramen zelf opent en sluit wanneer de temperatuur daalt. Deze vooruitstrevende raamopener is er voor alle modellen serre ramen.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Hoe werkt het?

Voor een automatische raamopener heeft u geen elektriciteit nodig. Het schuifsysteem werkt op basis van een met natuurlijke olie gevuld cilinderpatroon wat reageert op de temperatuurschommelingen van buitenaf. Met warmte zet de olie uit wat tot gevolg heeft dat de cilinder omhoog gedrukt wordt en het raam open gaat. Als de zon weg is en de temperatuur daalt, gaan de kasramen door de krimpende olie automatisch weer dicht. Om een zo lang mogelijke levensduur van de raamopeners te garanderen adviseert Tuintime ze in de winter, wanneer er kans op nachtvorst is, te ontkoppelen en vorstvrij op te bergen.

Zonder zorgen van huis

druppel bevloeiingsset, dan kunt u zelfs met gerust hart een week of langer op vakantie. De automatische serre ramen en de waterautomaat houden voor u de vinger aan de pols. Bij thuiskomst zal u verrast staan hoe alles gegroeid is. Tuintime maakt dat u geen slaaf bent van uw tuin, maar dat u kunt genieten zoals u verdient.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen