test

Kweekrekken

Bent u een toegewijde kweker? Zoekt u naar een mogelijkheid om uw kweekmogelijkheden uit te breiden? Bij het kweken van bloemen en planten in een kas of achtertuin kan het vaak een uitdaging zijn om genoeg ruimte te vinden voor alles wat u nodig heeft en wilt kweken. Een goed kweekrek, zoals aangeboden op Tuintime, kan de uitkomst brengen, door u de mogelijkheid te bieden om op twee niveaus gewassen te zaaien, te kweken en te verspenen. Bij een kweekrek wordt het frame of de basis vaak gemaakt van aluminium of staal voor een stevige constructie.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Kweekrekken

Kweekrekken vergemakkelijken het verzorgen van uw planten. Een rek in een kas kan u waardevolle ruimte teruggeven en kan tevens fungeren als een handig werkoppervlak voor het verzorgen van uw groene aanwinsten. Als u een rek in de kas plaatst, heeft u de mogelijkheid om eventuele zaailingen het beste onder te brengen in het sower-model met handige kweekbakjes, terwijl het grower-model voor uw grotere planten een goed platform biedt.

Een kweekrek kan uiteraard ook binnenshuis gebruikt worden. Plaatst u bijvoorbeeld een rek in de serre van uw huis, dan combineert u gemakkelijke toegang tot uw hobby met efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Een rek in de serre zorgt door het elegante ontwerp tevens voor een unieke en vooral groene toevoeging aan uw interieur.

Over Tuintime.be

Op Tuintime.be vindt u niet alleen een goede selectie aan kweekrekken en andere kweekbenodigdheden, maar ook veel planten en andere spullen waarmee u uw droomtuin kunt realiseren. Over het vervoeren van de producten hoeft u zich geen zorgen te maken, want vrijwel alle spullen die Tuintime.be aanbiedt, worden gratis bij u thuisbezorgd.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen