test

Serreverwarming

Net zoals het voor ons in de woonkamerserre comfortabel vertoeven is als een terrasverwarmer of heatstrip de ruimte een beetje verwarmt, zo is het ook in de tuinkas voor onze kuipplanten net wat prettiger met een kasverwarming. Tuintime, de online tuinshop, is er niet alleen voor uw serreverwarming, maar voor al uw tuinartikelen. Van verschillende formaten tuin- en patioserres tot regentonnen, parasols en complete systemen voor verwarming van de serre. Alles op één adres, makkelijk en overzichtelijk gerangschikt, en boven de 50,- euro helemaal gratis bij u thuis bezorgd.

per pagina
3 artikel(en)

per pagina
3 artikel(en)

Weg met vochtige lucht en schimmels

U herkent het wel, in de winterkas druipt het water van de ramen zodra de zon zich even laat zien en zorgt voor een muffe lucht en schimmels. Een serre verwarming met ventilator voorkomt deze problemen en houdt uw serreplanten vrij van ziektes en schimmels. De circulerende lucht houdt de lucht droger en verdeelt de warmte gelijkmatiger. Handig is ook om samen met de serre verwarming een tuinthermometer in het midden van de serre te hangen. Verwarming van de serre kan op gasolie of met een elektrische kasverwarming. Beide serrekachels zijn compact en zeer zuinig in het gebruik.

Vorstvechter en warmtemat

Een ervaren tuinder heeft het allang ontdekt, verwarmingsmatten en kweeklampen om de seizoenen net een stapje voor te zijn. Serreverwarming alleen is niet genoeg: wilt u een vroege oogst hebben, dan moet u de natuur een handje helpen door de aarde een beetje bij te verwarmen. Tuintime heeft niet alleen voor de bloemenliefhebber serre verwarming die de vorst buiten houdt, maar ook verwarmingselementen voor de kweker die graag de primeur van de eerste voorjaarsgroenten heeft. Verlos uw serre van schimmels, verzuurde aarde en rottende planten. Koester uw dierbare planten en stekjes met een handige en goedkope kasverwarming van Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen