test

Tuinkas of tuinserre?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een tuinkas en een tuinserre? Wel deze is er niet! Kassen of tuinkassen is het woord dat gebruikt wordt in Nederland, terwijl in België de benaming serres of tuinserres gebruikt wordt. Een serre en een kas zijn dus hetzelfde, alleen hebben deze voorwerpen een andere benaming in Nederland en in België.

Om verwarring te vermijden hebben wij bij Tuintime telkens beide namen erbij geplaatst.

Tuinkassen en tuinserres uitkiezen en aanschaffen

Een van de producten die wij aanbieden zijn kassen. Zeker voor de liefhebbers van het verbouwen van groenten en fruit is een kas ideaal om in de tuin te hebben. Een tuinkas kan echter net zo goed gebruikt worden voor bijzondere planten of bloemen. Het allermooiste van onze tuinkassen is misschien nog wel dat ze in verschillende formaten te verkrijgen zijn. Zo is een kas niet meer alleen weggelegd voor mensen die beschikken over een hele grote tuin, maar kan eigenlijk iedereen een of meerdere kassen aanschaffen. Ideaal natuurlijk wanneer u bijvoorbeeld uw eigen groenten wilt gaan verbouwen.

Tuinkasje

Op zoek naar een kas voor in de tuin, maar u heeft weinig plaats voor een kas in je tuin? Dan kijk je beter uit naar een mini tuinkas. Tussen de hobbykassen bij Tuintime zitten er ook kleine exemplaren tuinkasjes. Maar indien u op zoek bent naar een tuin kas voor op je balkon of terras, dan zoek je beter tussen de broeikassen of een patiokassen. Deze tuin kassen zijn perfect gemaakt voor gebruik op jouw terras, balkon of patio.

Exotische planten telen in jouw Tuinserre

Overigens kunt u de tuinkas ook op een uitstekende manier gebruiken om exotische planten te kweken. Dat is niet alleen een erg leuke hobby, maar u kunt ook nog eens genieten van het prachtige zicht die deze planten bieden. Denkt u zich eens in dat u op een prachtige zondagmorgen met een heerlijk ontbijt in de tuin zit en kunt genieten van de meest bijzondere en exotische planten! Dankzij een tuinkas is het namelijk mogelijk om ook deze planten in uw tuin te laten groeien. Of u nu op zoek bent naar een hobbykas, muurkas, broeikas, patiokas, foliekas of accesoires voor jouw tuinkas: je kan het allemaal vinden bij de tuinkassen van Tuintime. Veelal wordt aan tuinkassen van polycarbonaat nog steeds de voorkeur gegeven, maar naast een polycarbonaat kas, zijn er ook kassen van tuindersglas of veiligheidsglas. Een tuinkas van polycarbonaat, van tuindersglas of veiligheidsglas: bij Tuintime hebben we ze allemaal.

Andere tuinartikelen?

Bent u op zoek naar tuinartikelen, maar komt u vaak tijd tekort om langs een tuincentrum te gaan? Dat is tegenwoordig ook helemaal niet meer nodig. Tuintime is namelijk het online tuincentrum waar u alles kunt vinden voor uw tuin. Of u nu op zoek bent naar tuinmeubilair, kunstgras of zelfs een heel tuinhuis; wij bieden het allemaal. En dat ook nog eens tegen een voordelige prijs en van goede kwaliteit. Uw inkopen doen bij Tuintime is dus makkelijk, goedkoop en u bent ook nog eens verzekerd van kwaliteit. Een ideale combinatie waar vele klanten zeer tevreden over zijn.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen