Genieten onder je eigen tuinparasol

Er is niets fijner dan lekker in de tuin zitten als de zon schijnt. Maar natuurlijk wilt u wel een beetje schaduw creëren voor uren tuinplezier. Met een tuinparasol creëert u in een handomdraai de perfecte schaduwplek. En voor de prijzen van de tuinparasols op Tuintime hoeft u het zeker niet te laten. Kies uw favoriete parasol, die ene luie hangmat en uw lievelingsboek voor uren tuinplezier.

Tuinparasols: rond, vierkant of rechthoekig

Bij tuinparasols denken we vaak aan een gezellige ronde parasol, maar er zijn ook steeds meer andere vormen verkrijgbaar, hoekig bijvoorbeeld. Zo geven tuinparasols die vierkant zijn vaak meer schaduw dan een ronde. Ideaal om een vierkant of rechthoekig terras met een grote tuintafel eronder in één keer van schaduw te voorzien. De grote voet kunt u zelfs op een vast punt in uw terras vastmetselen of -zetten, waardoor u altijd verzekerd bent van schaduw, zonder dat u steeds de voet hoeft te verplaatsen.

Tuinparasols aanbiedingen

Bij Tuintime vindt u overigens altijd de leukste tuinparasols voor prijzen waar uw portemonnee blij van wordt. Kies eens voor tuinparasols die vierkant zijn voor een klein terras en ga bij een groot terras juist voor de tuinparasols die rechthoekig zijn. Ook leuk voor het balkon trouwens! Bij Tuintime hebben we ook altijd leuke aanbiedingen, dus surf regelmatig langs en kies de tuinparasol die het beste past bij u en uw tuin. Naast leuke aanbiedingen zult u overigens merken dat onze tuinparasols prijzen altijd laag zijn. Geniet van uw tuin met een van deze vrolijke parasols!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen