test

Tuinbank

Heerlijk genieten in jouw tuin doe je met een stijlvolle tuinbank. Op een tuinbank kan je op een gezellig plekje in jouw tuin helemaal tot rust komen of een goed boek lezen. Ontdek het aanbod tuinbanken bij Tuintime en kies jouw ideale formaat.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Tuinbanken bieden plaats aan iedereen

Een tuinbank van hout hoort in elke tuin te staan. Een tuinbank staat altijd klaar voor gebruik, als het zonnetje maar even tevoorschijn komt, kunt u op een houten tuinbank lekker genieten van de tuin. Een paar comfortabele kussens maken een tuinbank helemaal op en top genieten.

Design tuinbank of eenvoudige houten tuinbank

Tuinbanken zijn er in allerlei soorten en maten. Of u een eenvoudige tuinbank van hout wenst of een echte designtuinbank, voor iedereen is keuze in overvloed. Een houten tuinbank misstaat in geen enkele tuin omdat hout een natuurlijk kleur heeft. Olie versterkt de houtkleur en natuurlijk passen houten tuinbanken met een laagje verf, eventueel bijpassend bij de kozijnen van de woning, ook mooi in de tuin. Door kussens in kleur te combineren met de tuinbanken van hout wordt de tuin een mooi geheel.

Op houten banken buiten genieten

Met houten banken wordt buiten genieten nog eenvoudiger. Voordeel van een tuinbank is dat sjouwen met stoelen niet nodig is. Tuinbanken bieden plaats aan de vriendin die even een kopje thee komt drinken of beide buren die in de avondzon een glaasje wijn willen. Zet u twee houten tuinbanken tegenover elkaar met een tafel ertussen, dan ontstaat een prachtige eethoek. En neemt één van de kinderen een extra vriendje mee, dan schuift iedereen gewoon gezellig wat in.

Soorten hout

Of u kiest voor een bank van steigerhout of een andere houtsoort: tuinbanken van hout zijn er in veel variaties. Teakhout of riet zijn ook een veelgebruikte houtsoorten voor tuinmeubilair. Tuinbanken van hout zijn er in veel maten en vormen. Gezellig met twee op een tweepersoonsbank of met zijn allen op een meerpersoonsvariant, alles is mogelijk. Door meerdere hoekbanken met elkaar te combineren, ontstaat een loungehoek, waarin optimaal van de tuin genoten kan worden.

Bestel uw tuinbank op Tuintime.be en hij wordt gratis tot bij u thuis geleverd. Bekijk ook regelmatig de tuinbanken aanbiedingen en wie weet heb je snel jouw goedkope tuinbank.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen