test

Houten garage om jouw wagen te parkeren

Houten garages zijn heel erg trendy. Maak een plekje voor jouw wagen in een houten garage. Een garage uit hout kan je perfect in jouw tuin of naast jouw huis plaatsen en bovendien kan je in een houten garage ook nog extra tuinspullen kwijt.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Houten garages bij Tuintime

Te weinig ruimte rondom het huis? Of altijd al uw auto veilig willen parkeren? Bij Tuintime vindt u een groot aanbod aan garages. En dat tegen een altijd lage prijs!

Een houten garage voor ieder huis

Bij Tuintime is het mogelijk om uw auto op een natuurlijke manier uit het zicht te verwijderen. Namelijk met ons grote aanbod aan houten garages. Deze zijn gemaakt van het oersterke Noord Europees vurenhout en staat dus goed in iedere tuin. Wanneer u toch een andere kleur in gedachten heeft is deze altijd te behandelen naar eigen smaak. U kunt daarnaast nog veel meer kwijt in de houten garages van tuintime. Wat dacht u van al uw gereedschap of fietsen netjes opgeruimd, zodat u tuin er altijd netjes uit zal zien.

De houten garages prijzen zijn altijd laag en daarnaast wordt de garage van hout altijd bij u thuis afgeleverd. De houten garages prijzen variëren, want vaak zijn er kortingen op uw garage in hout.

Zelf een houten garage bouwen

Een houten garage bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Zeker niet wanneer u zo een blokhut garage bij Tuintime besteld. U krijgt namelijk altijd een duidelijke en overzichtelijk opbouwbeschrijving meegeleverd. Een garage in hout is daarnaast makkelijk aan te passen aan uw eigen smaak. Zo is het mogelijk om extra ramen en deuren toe te voegen aan uw houten garage. Een garage van hout is onderhoudsvriendelijk en kunt u zelfs mooi laten verweren door de jaargetijden.

Zo een blokhut garage is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor het stallen voor uw auto, maar kan ook goed gebruikt worden als extra werkruimte bijvoorbeeld.

Bij Tuintime staan de houten garages prijzen steeds duidelijk vermeld voor wie zijn blokhut garage of tuinhuis garage zelf wil bouwen. Onze garages bouwen met prefab elementen is super handig, iedereen kan direct aan de slag met onze houten garage bouwpakket. Een goedkope houten garage heb je snel bij Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen