Tuinhuizen op maat

Een tuinhuis voor het opbergen van gereedschap en fietsen, het klussen aan nieuwe projecten, het uitoefenen van een hobby of logeerpartijen voor de kinderen. Welk doel uw tuinhuisje ook heeft, u kunt een tuinhuis op maat laten maken of zelf een tuinhuis ontwerpen. Zo krijgt u precies het tuinhuis dat voor uw tuin geschikt is of de vorm heeft die u het meeste aanspreekt. Wilt u een extra raam, deur of een afwijkend formaat? Geen probleem. Er zijn zelfs tuinhuizen in de vorm van een chalet of ontworpen als garage en carport, zodat uw auto in de winter minder te lijden heeft onder de winterse omstandigheden.

Tuinhuis ontwerpen

Het is niet alleen handig, maar ook erg leuk om zelf een tuinhuis te ontwerpen. U krijgt zo een tuinhuisje op maat gemaakt en voorzien van precies de onderdelen en materialen die voor u belangrijk zijn. Een tuinhuis op maat gemaakt is meestal van hout. Met dit veelzijdige materiaal zijn vrijwel alle mogelijke wensen bij het tuinhuis ontwerpen te realiseren. Het dak is wind- en waterdicht en gaat jaren mee. Zo kunt u ook met slecht weer genieten van uw tuinhuisje. Een tuinhuis ontwerpen staat garant voor een tuinhuisje dat volledig zal voldoen aan uw eisen. Een tuinhuis op maat is bovendien snel te ontwerpen.

Het tuinhuis zelf plaatsen

Een tuinhuisje op maat gemaakt kan eenvoudig door u geplaatst worden. U kunt uw tuinhuisje ontwerpen naar eigen inzicht en het uiteindelijk geheel zelfstandig plaatsen en opbouwen in uw tuin. Het pplaatsen van een tuinhuis op maat kan binnen een dag gedaan zijn. Elk tuinhuis op maat gemaakt komt met een uitgebreide instructie, zodat u precies weet hoe de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden zijn. Hiermee heeft u daadwerkelijk elke stap in het proces zelf in de hand. Jouw tuinberging op maat kan je vinden bij Tuintime.be.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen