Een droomtuinbank te koop

Een mooie steigerhouten tuinbank online kopen. Daar liep u nu al jaren mee in uw achterhoofd. Leuk voor onder de leilinden in de voortuin of op het terras voor het tuinhuis. Hier op Tuintime hebben wij de tuinbank te koop waar u al jaren van droomde. Naast onze ruime collectie andere tuinmeubelen, tuinserres en regentonnen, bieden wij precies de tuinbanken te koop aan die overal bij passen. Een rondhouten tweezitter met tafeltje ertussen of een picknickbank om er even snel bij te trekken. Tuintime heeft voor elke tuin en situatie de beste houten tuinbank te koop.

Nostalgische houten tuinbank kopen

Als kind kwam u bij opa in het dorp op visite en opa had op de stoep voor het oude boerenhuisje een mooie houten tuinbank te koop staan. Het was een robuuste kloosterbank. Hij had hem zelf gemaakt van oud steigerhout, maar oma vond hem te groot voor in het kleine bloementuintje en daarom besloot opa hem te verkopen. Op dat moment nam u uzelf voor ooit zelf eens zo een mooie nostalgische tuinbank te kopen. Eigenlijk had opa onbewust midden in de roos geschoten met zijn steigerhouten tuinbank, maar dat wisten hij en oma toen nog niet.

Een houten tuinbank past in iedere tuin

Steigerhouten meubelen zijn helemaal de tuinmeubelen van deze tijd. Met hun chique en stijlvolle uitstraling geeft u net dat beetje meer klasse aan uw tuin. Wanneer u nu de beslissing neemt om een design houten tuinbank online te kopen, zult u zien dat u er over een maand nog een of zelfs meerdere bijkoopt om er een gezellige zithoek mee te creëren. Tuintime heeft natuurlijk meer dan alleen tuinbanken te koop. Kijk ook eens voor vrolijke tuinkussens en tuinparasols en maak uw terras een verlengstuk van uw woonkamer.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen