Tuinartikelen

De tuin is het verlengstuk van uw huis en daarom is het noodzakelijk deze volgens eigen wensen in te richten, zodat u er op warme dagen optimaal van kunt genieten. Voor de verfraaiing en inrichting van uw tuin koopt u bij ons uw tuinartikelen online. Als groothandel in tuinartikelen heeft u een zeer uitgebreide keuze. Met een paar kliks kunt u de gewenste tuinartikelen selecteren en bestellen, waarna wij deze gratis tot aan huis leveren.

Inspiratie voor jouw tuinartikelen

Wilt u uw tuin (her)inrichten, maar het ontbreekt u aan inspiratie? Bestel dan een van onze tuinboeken, waarmee u voldoende ideeën opdoet om uw tuin gestalte te geven.

De onderhoudsvrije tuin

Als u echt optimaal wilt genieten van uw tuin dan kunt u het beste voor een onderhoudsvrije tuin kiezen, die met kunstgras voorzien wordt van de juiste groene sfeer. Kunstgras en alle benodigde materialen hiervoor zijn in onze webshop voor tuinartikelen verkrijgbaar.

Tuinmeubelen en tuinhuizen

Heerlijk bijkomen doet u op een van onze tuinmeubelen. Als groothandel in tuinartikelen hebben wij bovendien een ruim assortiment loungesets, waar voldoende ruimte is om samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke barbecue. Met de bloembakken die onderdeel uitmaken van de tuinartikelen verfraait u de tuin. Alle tuinartikelen worden opgeborgen in een tuinhuis dat u in onze webshop voor tuinartikelen bestelt.

Eten en luieren in de tuin

In onze tuinartikelen-outlet hebben wij ook verschillende barbecues. Van de ouderwetse houtskoolbarbecue tot de barbecue op gas, uw maaltijd bereidt u voortaan op mooie dagen in uw achtertuin. Na een heerlijke maaltijd kunt u bijkomen in een van onze hangmatten die er in diverse uitvoeringen zijn. Bijbehorende accessoires hebben wij eveneens.

Zwemplezier en kindervermaak

Van inbouw - tot kinderzwembaden, in onze groothandel tuinartikelen hebben we het allemaal. Kinderen zullen zich nooit meer vervelen met ons buitenspeelgoed. Het aanbod in onze tuinartikelen-outlet varieert van speelhuisjes met klimrek tot trampolines, maar ook rijdend speelgoed vindt u in ons assortiment tuinartikelen die online aangeboden worden. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen