Trampolinewinkel

Op de trampoline springen is een plezierige en sportieve activiteit die zowel geschikt is voor volwassenen als kinderen. Wist u bijvoorbeeld dat u met trampolinespringen honderd calorieën per half uur kunt verbranden? Daarnaast trainen kinderen spelenderwijs hun conditie en motoriek op een trampoline. Bent u op zoek naar een veilige trampoline met een uniek design? Tuintime.be is een trampoline winkel met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige trampolines met verschillende afmetingen en bijbehorende accessoires voor de trampoline

Trampoline online: vormen en eigenschappen

Bij Tuintime.be kunt u een trampoline online aanschaffen in drie verschillende ontwerpen: rond, ovaal en rechthoekig. De ronde trampolines zijn ideaal voor kinderen, omdat zij tijdens het springen automatisch naar het midden worden gestuurd. De ovale trampolines zijn stijlvol en hebben bovendien de springkracht van een rechthoekige trampoline. In de trampoline shop zijn ook rechthoekige trampolines verkrijgbaar. Deze trampolines zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De springkracht van de trampoline is maximaal en de vorm zorgt voor een optimale benutting van de springruimte.

Trampoline plaatsen: met onderstel of ingegraven?

In de trampolinewinkel van Tuintime.be vindt u trampolines die zowel boven als onder de grond geplaatst kunnen worden.  De trampolines met onderstel zijn geschikt voor in de tuin of in huis. De nieuwste trend op het gebied van trampolines zijn de innovatieve modellen, die in de tuin worden ingegraven. Deze trampolines zijn verlaagd waardoor het niet nodig is om een diep gat te graven. De springoppervlakte komt vervolgens gelijk met de vloer te liggen en dit zorgt tevens voor een veiligere speelsituatie.

Trampolineshop: accessoires

Voor trampolines zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. In de trampolineshop vindt u op het gebied van bescherming bijvoorbeeld speciale veiligheidsnetten, verankeringen en rubberen tegels. Hoewel de trampolines van Tuintime.be onderhoudsvrij zijn, biedt deze shop ook afdekzeilen, UV-spray, wit spuitvet en alu-zinkspray. Deze producten beschermen de trampoline tegen allerlei weersinvloeden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen