De beste tomatenserre tegen de scherpste prijs

Tuintime levert u de beste tomatenserre voor een aantrekkelijke prijs, die u elders niet tegenkomt. Als u een plaatsje in de tuin vrij hebt en u kweekt graag verse tomaten, dan is een eigen tomatenserre een uitstekend idee. Het voordeel van tomatenserres is dat ze de tomaten beschermen tegen felle zon, harde regen en sterke wind. Een tomaten serre van Tuintime is van de beste kwaliteit en levert u heerlijke verse tomaten op. Wist u dat u in tomatenserres ook andere soorten groenten kunt kweken die even vers en minstens zo lekker zijn als tomaten?

Een groentenserre plaatsen

Een groentenserre kunt u in een uurtje of twee plaatsen. Bij voorkeur zet u hem tegen een muur. Als het buiten kouder is, dan geeft de muur warmte af aan uw groenten. Zorg bij het plaatsen van de groentenserre dat hij niet de hele dag in de volle zon staat, want dan zijn uw tomaten snel overrijp en al gauw niet lekker meer.

Stel u eens voor: u plukt voor de lunch uw eigen tomaten en maakt een verse, goed gevulde salade, vol smaak en vitamines. Natuurlijk eet u deze in het zonnetje op uw terras, met uitzicht op de overgebleven tomaten in serre, die u later in de week verwerkt in een smaakvolle pastasaus.

Advies over tomaten in serre

Mocht u al een poosje plannen hebben om een tomaten serre in uw tuin te plaatsen, maar u hebt u nog enkele specifieke vragen over tomatenserres, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Tuintime. Mailt of belt u gerust onze klantenservice. De deskundige medewerkers geven u graag advies op maat.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen