Terrasmeubelen

Het terras vormt vaak de overgang tussen de woning en de tuin en het terrasmeubilair draagt in hoge mate bij aan de sfeer en identiteit van de tuin én aan die van de woning. Welke terrasmeubelen u kiest, hangt daarom voor een belangrijk deel af van de gewenste uitstraling. Bij Tuintime.be zijn terrasmeubelen te koop die aansluiten bij de laatste trends: u zit daarom - letterlijk - altijd goed bij Tuintime.be!

Terrasmeubelen bij Tuintime.be

Voor tuinmeubilair is het belangrijk dat het onderhoudsvriendelijk en weerbestendig is. Daarom heeft Tuintime.be terrasmeubelen te koop die aan deze twee eisen voldoen. U hoeft zodoende alleen maar uw eigen smaak en budget te volgen bij het kiezen van de terrasmeubels. Tuintime.be heeft diverse terrasmeubelen te koop: complete loungesets - inclusief tafel en kussens - ligbedden, tuinbanken en tuinstoelen.

Terrasmeubels van steigerhout

Helemaal in op dit moment zijn de tuinmeubels die gemaakt zijn van steigerhout. De robuuste uitstraling en het weerbestendige materiaal zijn belangrijke redenen om te kiezen voor terrasmeubilair van steigerhout. Steigerhout is onbehandeld vurenhout dat in de bouw is gebruikt als steigermateriaal. Door de weersinvloeden is het hout op natuurlijke wijze gehard en werkt het niet meer zo sterk. Terrasmeubels van steigerhout zijn daarom vormvast en weerbestendig. Kussens maken het geheel in uw eigen stijl helemaal af.

Terrasmeubelen van wicker

Wicker is gemaakt van een kunststof-vezel met het uiterlijk van rotan. Het wordt veel gebruikt voor terrasmeubilair omdat het zeer weinig onderhoud vraagt, licht in gewicht is en een warme uitstraling heeft. Ander voordeel is dat wicker geen scherpe uitsteeksels heeft zoals bij rotan wel het geval kan zijn. Terrasmeubelen van wicker zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De loungesets van wicker die op Tuintime.be worden aangeboden, zijn inclusief bijpassende kussens.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen