Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen zijn de laatste trend van dit moment. Deze vindt u dan ook bij tuintime.be. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit heeft u jarenlang plezier van uw steigerhout tuinmeubelen. Zoals een steigerhouten tafel, die gaat jaren mee. U vindt een groot assortiment steigerhouten meubels en dat voor een zeer lage prijs!

De mogelijkheden

De steigerhouten meubelen zijn gemaakt van oud steigerhout. De meubelen worden netjes afgewerkt door ze op te schuren en onbehandeld te laten. Hierdoor ontstaat de ruige look van de tuinmeubelen. Er zijn veel mogelijkheden met de onbehandelde tuinmeubelen. Zo is het mogelijk om je steigerhouten tafels een whitewash te geven of ze in iedere kleur te verven die u wenst. Uw steigerhouten tuinmeubels bewaren jarenlang hun karakter.

Bij Tuintime.be heeft u een uitgebreide keuze aan steigerhouten meubelen van tuinstoelen tot ligbedden en tuintafels. De steigerhoutmeubelen zijn er in verschillende uitvoeringen. zo zijn er strak vormgegeven meubelen, maar zijn er ook met een speelser karakter. Door deze vele mogelijkheden passen steigerhout tuinmeubelen in iedere tuin en huis. Want tuinmeubelen uit steigerhout die passen in elke tuin.

Weinig onderhoud

Steigerhouten meubelen hebben maar weinig onderhoud nodig. Meubelen in steigerhout laten zich makkelijk bewerken met bijvoorbeeld een transparante lak. De meubelen kunnen de hele winter buiten blijven staan. Hierdoor zullen ze in een grijze kleur verweren wat steigerhouten tuinmeubelen zo uniek maakt. In de webshop van Tuintime.be vindt u een groot aantal van deze steigerhout meubelen tegen een zo laag mogelijke prijs. Maak nu uw keuze uit ons grote assortiment tuinmeubels uit steigerhout en je bent mee met de laatste trend.

Levering

In de meeste gevallen is de verzending en levering van steigerhoutmeubelen gratis. De meubels uit steigerhout worden voor u op maat gemaakt en tot aan huis geleverd. Tuintime.be staat voor klanttevredenheid en kwaliteit. Jouw tuinmeubelen in steigerhout vind je bij Tuintime, wij wie er nou geen steigerhouten tafel? Een mooie steigerhouten tuintafel is een pareltje op jouw terras.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen