Steigerhouten loungebanken is diep wegzakken en genieten

Steigerhout is een onmisbare trend momenteel. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en past daarom in elke tuin. Een steigerhouten loungeset is met een set zachte kussens het toppunt van genieten in de tuin.

Grote of kleine steigerhout loungeset

Steigerhout gaat lang mee. Een loungeset van steigerhout heeft een stoere uitstraling en is robuust. Een steigerhouten eettafel en dito stoelen staan goed bij de loungeset, en steigerhouten bloembakken maken het plaatje compleet. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van twee tot zelfs vijf personen. Ook hoekbanken zijn in het assortiment opgenomen en door verschillende banken met elkaar te combineren ontstaat een gezellig zitplekje voor u en uw vrienden. Steigerhout is een trend die je niet mag missen, dus koop nu je loungeset op Tuintime.be.

Vergrijsd onbehandeld vurenhout

Steigerhout is onbehandeld vurenhout dat vergrijst door weersomstandigheden. Deze vergrijzing geeft het hout karakter. Het hout is als nieuw verkrijgbaar, maar ook oud (gemaakt). Bewerkt hout maakt dat verschillende kleuren mogelijk zijn, als whitewash of juist transparant. Door een houten loungeset te behandelen tegen houtrot, kan nog langer van de steigerhouten loungeset genoten worden. Steigerhout is onderhoudsvriendelijk, schoonmaken met een natte doek is voldoende. Een loungeset van steigerhout, vervaardigd van hout dat al in de bouw gebruikt is, is op een natuurlijke manier weerbestendig. Het hout gaat immers al een tijdje mee. Het steigerhout van een loungeset is snel droog en kan bij iedere zonnestraal gebruikt worden als relaxplek.

Diep wegzakken in comfortabele kussens

Een loungebank heeft vaak bijpassende loungekussens, waar diep in weggezakt kan worden. De kussens in een loungebank van steigerhout kunnen rijkelijk aanwezig zijn, voor een nog comfortabelere zit. Sommige materialen voor de kussens zijn kleurecht en weersbestendig waardoor u niet elk jaar nieuwe kussens hoeft te (laten) maken. Deze kussens kunnen in alle maten en kleuren gemaakt worden. Van een steigerhouten loungeset én de kussens heeft u lang plezier.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen