Speeltoestellen kopen

Buiten spelen is goed voor kinderen: het is goed voor de motoriek en de fysieke ervaringen leren een kind om te gaan met grenzen én met risico. Als kinderen dan ook nog eens sámen buitenspelen, maakt hen dat sociaal sterker. Vindt u het lastig uw kind van achter de iPad of (spel)computer weg te halen? Een speeltoestel kopen bij Tuintime is dan dé oplossing. Deze houten speeltoestellen zijn zo uitdagend dat u niet meer hoeft te zeggen: ga nou toch eens buiten spelen.

Lekker buitenspelen

Peuters, kleuters en kinderen tot een jaar of acht vinden het heerlijk om zich uit te leven op een schommel of glijbaan en te spelen met water en zand. Tuintime heeft speeltoestellen te koop die hier perfect op aansluiten. Zelfs voor de allerkleinsten is er een speeltoestel te koop: een veilige babyschommel in roze of groen. Voor de groteren kunt u speeltoestellen kopen als een speeltoren of een speelhuisje mét glijbaan en eventueel een schommel. Zo een speelhuisje stimuleert de fantasie bij kinderen: ze kunnen zich een eigen wereldje creëren.

Zand en water

Met zand spelen is voor elk kind leuk. Taartjes bakken, poedersuiker zeven, een zandkasteel maken: het kan allemaal met de zandbak of de zand- en watertafels die Tuintime als speeltoestellen te koop heeft. En als het lekker warm is, of zelfs heet, dan is het voor een kind heerlijk om met water te kliederen. En zeg nou zelf: wat is er nu leuker dan moddertaartjes maken? Er is zelfs een zand- en watertafel als speeltoestel te koop die tevens dienst kan doen als picknicktafel!

Een speeltoestel kopen

Als u een speeltoestel gaat kopen, wilt u natuurlijk dat het toestel veilig is en aantrekkelijk voor uw kind(eren). Tuintime verkoopt daarom speeltoestellen van hét Nederlandse merk voor buitenspeel-toestellen Exit. Deze voldoen aan alle normen en eisen. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen