Prijs zwembad

Wat kost een zwembad? Het is zo heerlijk om een zwembad in je achtertuin te hebben. De prijzen van zwembaden kunnen nogal verschillen, maar dat ligt ook aan het soort zwembad. Want een inbouwzwembad is duurder dan de prijs voor een zwembad die je kunt opblazen. Wat de kosten voor een zwembad ook zijn, bij Tuintime.be betaal je nooit teveel voor je eigen zwembad. Let dus steeds goed op voor de prijzen van een zwembad.

Zwembadprijs

Welk zwembad je kiest heeft natuurlijk invloed op de zwembad prijs. Wanneer je kiest voor een opblaaszwembad voor de kinderen, dan heb je minder toebehoren nodig dan wanneer je een spa in de achtertuin plaatst. Een inbouwzwembad of opbouwzwembad kost natuurlijk wat meer, ook door de toebehoren die je nodig hebt voor het onderhoud. Door de variatie in zwembaden en prijzen is er wel voor ieder budget een zwembad te koop.

Kosten zwembad

De prijzen van zwembaden die je inbouwt – dus die in de grond komen te liggen – kan variëren tussen de €1.700 en € 4.500. Terwijl de zwembadprijzen van opblaasbaden voor kinderen variëren tussen de € 4 en € 50. Ben je op zoek naar een zwembad wat past binnen je budget, dan kun je met behulp van de keuzehulp snel en makkelijk het juiste zwembad vinden. En zo vind je ook de prijs van een zwembad die bij je budget past.

Kostprijs zwembad

De prijzen van de zwembaden zijn steeds duidelijk vermeld. Vergeet ook niet de kosten van een zwembad! Een zwembad in je tuin heeft een prijs, maar de totale kostprijs van een zwembad in je tuin is hoger, vergeet de waterkosten niet! De prijslijst kan je snel vinden op Tuintime - dit met prijzen inclusief BTW.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen