Trampolines voor elk budget

Een trampoline is een duurzame aanschaf waar u en uw kinderen nog jaren plezier van zullen hebben. Tegenwoordig zijn de trampolines in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. De trampoline prijzen zijn afhankelijk van de grootte, de kwaliteit en de toepassing. Wij bieden een zeer breed assortiment, waarbij u zeker een aangename prijs voor de trampoline naar keuze zult vinden. Via een klantvriendelijk menu kunt u diverse trampolines en prijzen met elkaar vergelijken. Heeft u uw keuze gemaakt, dan bezorgen wij de trampoline en eventuele accessoires voor de trampoline gratis bij u thuis.

Heldere prijs per trampoline

Ons online systeem is duidelijk en eenvoudig opgesteld, zodat de trampoline prijzen in een oogopslag helder zijn. Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Mocht een artikel in de aanbieding zijn, dan wordt een speciale korting in een apart blokje aangegeven. Bij sommige trampolines zitten ook bepaalde accessoires, zoals de trap, een schoenenzak en veiligheidsnet, in de trampoline prijs inbegrepen. Met een klik op het artikel kunt u direct lezen of het gaat om enkel de trampoline of een combinatiepakket.

De trampoline, prijs en toepassing afgestemd

Juist gebruik en toepassing van de gekozen trampoline verhogen het springplezier en garanderen de veiligheid. Wilt u vooral kleine kinderen een geweldig buitenspeelgoed geven, zorg er dan voor dat u een veiligheidsnet op de trampoline plaatst. Springt u graag zelf op de trampoline, dan is een minimale grootte met een goede veerkracht wenselijk. Uiteraard dient de trampoline ook gemakkelijk te plaatsen te zijn in uw tuin, boven de grond of liever een trampoline veilig verwerkt in de grond. Afhankelijk van uw voorkeur, bepalen grootte, kwaliteit en eventuele accessoires uiteindelijk de prijs van de trampoline. Welke trampoline u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van een product met hoogwaardige kwaliteit. De trampoline prijs betaalt zich snel terug in springplezier. Bij Tuintime ben je ideaal geplaatst om jouw trampoline te kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen