Bijzondere prijs van regentonnen bij Tuintime.be

Iedereen kent de saaie, donkere regentonnen die men vroeger in de tuin had staan. Tegenwoordig zijn de regentonnen een stuk minder saai! Met de regentonnen van Tuintime.be vangt u niet alleen het regenwater op, maar decoreert u ook de tuin. Wat dacht u van een hippe design regenton in een felle kleur? Of van een regenton die perfect bij de strakke en moderne inrichting van uw huis past? Zelfs wanneer uw tuin sierlijk en exotisch is ingericht, is er een bijpassende regenton te vinden.

De prijs van een regenton

De regenton-prijs is van verschillende factoren afhankelijk; het materiaal waarvan de regenton gemaakt is, de grootte van de regenton, een regenton met kraantje en de kwaliteit van de regenton zijn allemaal factoren die de prijs van een regenton beïnvloeden. Op Tuintime.be zijn regentonnen in verschillende prijscategorieën te vinden. Laat de prijs u niet tegenhouden: denkt u eens aan al het geld wat u zult besparen door het gebruiken van het opgeslagen regenwater in plaats van kraanwater! U kunt regenwater bijvoorbeeld gebruiken voor het besproeien van de tuin, het schrobben van de tegels of het schoonmaken van het tuinmeubilair. Gezien het klimaat in ons land is het zeer waarschijnlijk dat u altijd wat regenwater achter de hand heeft. Door al dit voordeel is een regenton zijn prijs absoluut waard.

Kwaliteit en garantie

De regentonnen die op Tuintime.be verkocht worden zijn gemaakt van het beste materiaal. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze regentonnen, geeft Tuintime.be op vrijwel alle regentonnen een garantie van vijf jaar.

De regentonnen zijn ondanks hun grootte erg licht en stabiel. U hoeft zich niet druk te maken over het vervoer van de regenton; deze wordt gratis bij u thuisbezorgd. Tuintime.be staat graag voor u klaar!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen