Prijzen parasols en windschermen

Zo zonnig als het weer waarvoor u onze tuinartikelen nodig hebt, zo zonnig kunt u ook de dessins van onze parasols en hun prijzen hier op Tuintime noemen. Maak uw tuinmeubelset compleet met een decoratief windscherm met bijpassende parasol voor optimaal zitplezier. Een terrasverwarmer onder uw parasol geplaatst maakt dat het ook in de late zomer en zelfs tot op mooie dagen diep in de herfst nog zeer aangenaam vertoeven is.

Op Tuintime altijd de beste prijzen

De prijs van een parasol hoeft niet altijd hoog te zijn, er zijn ook goedkope parasols van goede kwaliteit. Wij van Tuintime bieden u betaalbare parasols en windschermen aan waarvan u jarenlang plezier beleven zult. Voor elk soort terras of tuin heeft Tuintime het juiste model. Bekijk en vergelijk in onze collectie de ovale parasol met de klemparasol voor tegen een muur en een ronde wandparasol met een voetparasol. Alles voor een uiterst zonnige Tuintime parasol prijs.

Parasols die in de prijzen vallen

In de prijs vallen doet u beslist met de frisse Leco Blute parasol. Vrolijke lichtgewicht parasols die elke tuin nog eens een beetje extra fleur geven. Een ander paradepaardje van Tuintime is de Leco-wandparasol met handige knikarm, geen hinderlijke voet en makkelijk in alle standen te verstellen. Dit zonnescherm heeft vanwege zijn multifunctionaliteit een iets hogere parasolprijs, maar is deze meer dan waard. Bestel nu een goedkope parasol en zorg dat ook u in de prijzen valt met de prijzen parasols en windschermen van Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen