Plantenbakken voor balkon

Een terras of balkon wordt enorm opgefleurd door mooie planten en bloemen. Vanzelfsprekend horen hier mooie plantenbakken bij om het totaalplaatje af te maken. Tuintime.be heeft een groot aantal praktische, maar vooral zeer mooie plantenbakken in het assortiment om in het voorjaar goed van start te gaan en het balkon of terras eens goed aan te kleden.

Het balkon

Een balkon is een verlenging van het huis, een kleine oppervlakte die leuk is om aan te kleden met bloeiende bloemen of vaste planten. Mooie plantenbakken voor op het balkon zijn er in vele soorten en maten. Kiest u graag voor grote planten, dan is een ruime plantenbak op het balkon een must. Maar wanneer u een wat kleinere ruimte tot uw beschikking heeft, zijn plantenbakken op het balkon van een kleiner formaat een betere keuze. Ook zijn er plantenbakken voor het balkon die u kunt ophangen zoals hangingbaskets of bakken die u bevestigt aan de regengoot. Op deze manier kan uw balkon er met een plantenbak in korte tijd gezellig en fleurig uit zien.

Plantenbakken op het terras

Terrassen bestaan voor het overgrote deel uit bestrating, gras of grond. Om dit een ander aanzicht te geven zijn er vele soorten plantenbakken voor op het terras. Van groot tot klein, in alle kleuren en designs. Want zegt u nou zelf, een terras vol plantenbakken geeft direct een vrolijke indruk. Het enige waar u rekening mee dient te houden, is dat u met regelmaat de bloemen en planten in de plantenbakken op het terras moet voorzien van water.

Soorten balkon plantenbakken

Er zijn vele verschillende plantenbakken die op terras en balkon gebruikt kunnen worden verkrijgbaar bij Tuintime.be. Grote stapelbare bakken voor diverse bloeiende bollen of grote terracotta potten voor vaste planten. Er is zeer zeker voor ieder wat wils te vinden. Voor ieder tuininterieur zijn er mooie bakken te vinden; steen, plastic, aardewerk maar ook gietijzer en hout is te koop bij Tuintime.be. Een balkon met plantenbak hier en daar staat een stuk gezelliger, net als een terras met een plantenbak vol prachtige bloemen in bloei. Neemt u daarom snel een kijkje in het assortiment! 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen