Pingpongwinkel

Onze kinderen en wijzelf eigenlijk ook zitten tegenwoordig veel te veel binnen. Wij van Tuintime stellen met ons productaanbod alles in het werk om uzelf jong en ontspannen te laten voelen. Lekker in de tuin bezig zijn hoeft namelijk niet altijd te betekenen dat u wiedt of de planten snoeit. Hier bij Tuintime vinden we dat ook grote mensen zich nog wel eens mogen uitleven met een spelletje volleybal, op de trampoline of achter de pingpongtafel.

De pingpongshop van Tuintime

Als we buiten een potje tafeltennis spelen, slaan we geheid de balletjes de borders in. Omdat we niet voor elk balletje tussen de bloemen door mogen lopen van moeder de vrouw bestelt u bij uw pingpong tafel direct een pakje extra balletjes. Kijk ook goed naar de soort batjes, de netset en de maat tafel die u bestelt in de ping pong winkel. Met goed materiaal heeft u de wedstrijd immers al voor de helft gewonnen.

Ping en Pong gingen pingpongen

U kent het wel: Ping pingpongde naar Pong en Pong pingpongde naar Ping en daar struikelde uw tong! Gelukkig hoeft u in de pingpongwinkel van Tuintime niet te struikelen. U kunt veilig winkelen en zult niet uitglijden op het kunstgras.

Na de wedstrijd

De na-analyse van een felle wedstrijd doen we lekker in de zitzak of uitgevloerd op de loungebank. Het is echt een goed idee om zo een tafeltennistafel bij Tuintime te kopen. Makkelijk ook dat de tafel inklapbaar is en u er een handige beschermhoes over heen trekt en hem samen met alle pingpongbenodigdheden eenvoudig in het tuinhuis of de garage rijdt. Jouw pingpongmateriaal koop je snel en makkelijk online bij Tuintime, jouw pingpongshop.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen