Pingpongpalet

Naast het verkopen van tuinartikelen kunt u bij ons ook terecht voor de pingpongpallet. In de volksmond wordt een pingpongpalet ook wel een pingpongbat genoemd. Blink naast uw pingpongtafel uit met een goed pingpongpalet.

Een pingpongpalet bestaat uit verschillende materialen

De pingpongpalet word gemaakt van een drietal materialen: het houtje, een zwart rubber en een rood rubber. Deze kleuronderscheiding op het pingpongpallet is verplicht om een wedstrijd te mogen spelen. Het rubber kan eveneens worden voorzien van noppen en deze noppen kunnen lang of kort zijn. Bij lange noppen op de pingpongpallet wordt het effect van de bal die men ontvangt van de tegenspeler omgedraaid. Korte noppen kunnen het spel een beetje verstoren door de bal trager terug te slaan dan wat gewoonlijk is met een glad rubber. Een reden dat spelers voor noppen kiezen is om een bepaalde zwakte te verbergen. Oudere spelers kunnen voor een pingpongpalet met noppen kiezen omdat ze bijvoorbeeld minder ter been zijn.

Ons assortiment

Zoals hierboven omschreven is de pingpongpalet verkrijgbaar in een uitvoering met gladde, korte of lange noppen. Deze vindt u ook allen terug in ons assortiment. Ook maken wij onderscheid in een pingpongbat voor beginners of een pingpongbat voor gevorderden. Er bestaan namelijk een drietal pingpongbats: een verdedigende, de allround en de aanvallende. In ons assortiment voeren wij ping pong pallets van het merk Sponeta. Dit merk is van uitstekende kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

Een pingpong pallet voor beginners

Voor beginners raden wij een pingpongpalet aan die een verdedigende eigenschap heeft. De beginner kan namelijk moeilijk de snelheid en spin benutten, omdat hiervoor een zekere techniek vereist is. Een pingpongpalet met teveel grip kan het spel ook negatief beïnvloeden. Waarom dit advies? Met een verdedigende pingpongracket zal het effect van de tegenspeler veel sneller worden geneutraliseerd op jouw pingpongtafel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen