Gezelligheid in de tuin met een paviljoen

Wanneer u een paviljoen tent gaat kopen, is het verstandig om te weten dat u kunt kiezen uit verschillende soorten. Zo zijn er paviljoenen te koop die ruimte bieden om een grote tuintafel met zes stoelen van schaduw te voorzien, maar er zijn ook kleinere exemplaren. Meet daarom van te voren goed op of u voldoende ruimte hebt om een paviljoen te kopen en zoek daar dan een geschikte tent bij uit.

Voor terras of het grasveld

Gaat u een paviljoentent kopen, houdt u dan ook in uw achterhoofd waar u deze wilt gaan plaatsen. U kunt namelijk een tuinpaviljoen kopen voor het terras, als een terrasoverkapping bijvoorbeeld, maar u kunt ook een tuinpaviljoen kopen voor op het grasveld. Zorg wel dat u het paviljoen vastzet op het grasveld, zodat deze niet wegwaait.

Mooie kleuren, veel ruimte en stevig

Tuintime heeft voor iedere tuin een paviljoen te koop, zowel in verschillende groottes als kleuren. Zo heeft Tuintime een paviljoen te koop met een donkergroen tentdoek, maar ook bijvoorbeeld in beige of wit.

De paviljoenen die te koop zijn bij Tuintime hebben een stevig frame dat tegen een stootje kan. Toch is het verstandig om het paviljoen ’s winters uit elkaar te halen en goed op te bergen. Zo kunt u nog langer blijven genieten van het paviljoen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen