test

Parasol

Jouw schaduwplekje maken in je tuin of op je terras doe je met een parasol. Ontdek het aanbod parasols van Tuintime en kies het juiste formaat parasol dat geschikt is voor in jouw tuin.

Dromen onder de parasol

Heerlijk lui op uw loungebank onder de parasol met een drankje onder handbereik surft u op uw laptop op het gemak door enkele tuinsites. In gedachten leukt u uw tuin op. Misschien een tuinhuisje daar in de hoek onder de Prunus of een gemetselde barbecue hier in een hoek van het terras in aansluiting van de natuurstenen bloembakken? Een designparasol of misschien twee afzonderlijke parasols zouden bij de steigerhouten tuinmeubelen ook niet misstaan...

Designparasols, de blikvanger van uw tuin

Kantelbare of winddoorlatende parasols die naast schaduw ook verkoeling door wind bieden en zelfs op de kleinste terrasjes of balkons een plekje kunnen vinden; bij Tuintime vindt u parasols die uniek in design en uitvoering zijn alsmede duurzaam en handzaam in het gebruik. Ontsnap aan de brandende zon en vind koelte onder een chique parasol die aansluit bij de stijl van uw tuinmeubelen.

Parasols bij jouw zwembad

De designparasols van Tuintime passen perfect bij het zwembad. De stof van de parasols is trouwens waterafstotend. Aan de rand van uw zwembad geplaatst kunt u lekker onderuit gezakt in uw zitzak nog langer van de zwoele zomeravonden genieten.

Accessoires en onderdelen

De designparasol is er zwevend of met voet. Voor beide gevallen zijn de onderdelen op Tuintime.be los bij te bestellen. Zo kunt u zelf beslissen hoe u de parasols bevestigt. Vanzelfsprekend haalt u in de koude wintermaanden de parasols naar binnen. Voor een langere levensduur maakt u ze schoon met een speciaal onderhoudsmiddel voor zonweringen alvorens ze in de op maat gemaakte parasolhoezen te verpakken.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen