Opzetzwembad kopen

In de webwinkel van Tuintime vindt u diverse handige en voordelig geprijsde tuinartikelen. Onze collectie bestaat onder andere uit buitenspeelgoed, bloembakken en regentonnen. We beschikken ook over diverse ontspanningsproducten voor de warme zomerdagen. Geniet bijvoorbeeld samen met uw familie van een verfrissend opzetzwembad. Wij maken het voor u eenvoudig om zo een opzetzwembad te kopen. Onze uitgebreide collectie bestaat uit verschillende handige exemplaren. Bekijk het complete assortiment in onze webshop. Opzetzwembaden kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Opzet zwembad kopen

Kies bijvoorbeeld voor een van de comfortabele Intex Easy Set zwembaden. Deze voordelige baden zijn eenvoudig op te zetten en worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Er kan worden gekozen uit exemplaren met uiteenlopende formaten en ook wat betreft de diepte heeft u diverse keuzes. Sommige exemplaren beschikken over een handige filterpomp. Er kan ook een keuze worden gemaakt uit de Intex Metal Frame -zwembaden. Dit zijn stevige baden die beschikken over metalen frames en sterke liners. Hierdoor gaan ze lang mee. Een ander handig aspect is dat ze zijn voorzien van een buitenband, die het bad in de juiste vorm houdt. Ze beschikken ook over een stop op de bodem. Daarmee kan het water eenvoudig worden afgevoerd. De Metal Frame-uitvoeringen worden eveneens geleverd in diverse formaten. Andere beschikbare opties zijn het Intex Oval Frame-model en de Intex Ultra Frame-uitvoering. Bekijk het aanbod op Tuintime om een gewenst opzetzwembad te kopen.

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over het bestellen van een opzetzwembad? Tuintime.be beschikt over een behulpzame klantenservice. Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze en we beantwoorden graag al uw vragen om de juiste opzetzwembaden te kopen. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina op onze website. Op deze pagina vindt u onder andere ons telefoonnummer en email adres. Dit maakt het nog eenvoudiger om een opzet zwembad te kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen