Oplaadbare zaklamp nodig? U vindt ze bij Tuintime!

Een zaklamp is echt onmisbaar als u gaat backpacken of kamperen. Wanneer u een zaklamp wilt kopen, dan hebt u een enorme en diverse keuze. Er zijn zaklampen voor verschillende doeleinden verkrijgbaar. Maar wat altijd belangrijk is, is hoe betrouwbaar de lamp is en hoe lang ze meegaat. Wilt u uw zaklamp veelvuldig én langdurig kunnen gebruiken? Dan is een oplaadbare zaklamp een goed idee! Op Tuintime vindt u verschillende oplaadbare zaklampen.

Waarom kiezen voor een oplaadbare zaklamp?

Wanneer u lang en/of veel gebruik maakt van uw zaklamp, dan kiest u best voor een zaklamp met een lange brandtijd. Maar eens zal de lichtopbrengst toch minder worden; een teken dat u de batterijen binnenkort moet vervangen. Wilt u niet steeds met losse batterijen moeten sleuren, dan is een zaklamp die oplaadbaar is een goed idee.

Oplaadbare zaklamp

Vroeger was een oplaadbare zaklantaarn vooral gericht op professioneel gebruik, bijvoorbeeld bij politie- en hulpdiensten of monteurs en installateurs. Maar tegenwoordig kiezen ook consumenten steeds vaker voor een zaklamp die oplaadbaar is.

Een zaklantaarn is oplaadbaar door middel van oplaadbare batterijen of een oplaadbare accu. U plaatst in het laatste geval de oplaadbare zaklamp gewoon in het oplaadsysteem, zonder dat u de accu of batterijen moet wisselen. Hierdoor is de zaklamp altijd direct klaar voor gebruik. Kiest u voor een accusysteem dat u zowel op 12V als 220V kan aansluiten, dan bent u niet afhankelijk van een ‘gewoon’ stopcontact voor het opladen.

Diverse zaklampen oplaadbaar op Tuintime

Een oplaadbare zaklantaarn is meestal duurder in aanschaf, maar wanneer u de zaklamp veelvuldig gebruikt, hebt u dat snel terugverdiend. Het is bovendien ook beter voor het milieu.

Op Tuintime vindt u verschillende oplaadbare zaklampen van gerenommeerde merken zoals Led Lenser en Coleman. Wij hebben ook een Coleman oplaadbare accu, waarmee u de originele accu van Coleman-zaklampen kan vervangen, zodat u de Coleman-zaklampen kan opladen via het stroomnet of een 12V- aansluiting.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen