Lekker zwemmen in je opblaasbaar zwembad

Wanneer de zon heerlijk schijnt heb je soms wel een beetje extra verkoeling nodig. Wanneer je een tuin hebt, kun je door middel van een opblaasbaar zwembad deze verkoeling vinden voor jezelf of je hele gezin. Er zijn veel verschillende opblaasbare zwembaden te krijgen. Voor ieder wat wils dus. Wees op tijd om jouw opblaasbaar zwembad te kopen want voor je het weet zijn alle opblaaszwembaden de deur uit.

Baby’s en kinderen

Lekker buiten in de tuin spelen in je eigen zwembad die opblaasbaar is, wat is er nu leuker dan dat? Vooral wanneer je een opblaaszwembad hebt in vrolijke kleuren, met een opblaasbaar glijbaantje erbij of andere mogelijkheden. Er zijn opblaasbare zwembaden voor baby’s, kinderen en voor het hele gezin, in verschillende vrolijke kleuren. In welk opblaaszwembad zie jij je al zitten?

En blazen maar… 

Als je een opblaaszwembad uitkiest dan kun je het beste er een elektrische pomp bij nemen. Zelfs als je een lange adem hebt is het niet verstandig om het zwembad met de mond op te blazen. Een voetpomp kan natuurlijk ook, maar meestal ben je daar wel even mee bezig. Vooral in grote baden gaat heel wat lucht en water. Is je zwembad opblaasbaar? Kies dan bij voorkeur voor een elektrische pomp. Je slaat helemaal twee vliegen in een klap als deze pomp ook op 12 volt te gebruiken is. Kan je opblaaszwembad ook mee op vakantie.

Water erin 

Na het opblazen van je opblaaszwembad moet deze gevuld worden met water. Je kunt natuurlijk de tuinslang erin hangen, maar vul het koude water wel aan met een paar emmertjes warm water. Dat is aangenamer voor de huid – en beter voor het plastic van je bad. Ververs het water om de dag of gebruik een reinigingsproduct en een zwembadpomp.

Zwemregels

Voor zowel gewone als opblaasbare zwembaden geldt dat je altijd toezicht moet houden wanneer er kinderen in spelen. Heb je geen zin om zelf plaats te nemen in je opblaasbaar zwembad, blijf dan wel in de buurt door erbij te gaan zitten. Opblaasbare zwembaden kopen doe je bij Tuintime, bekijk ook het opblaasbaar kinderzwembad.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen