Relaxen in een opblaasbaar bubbelbad

De opblaasbare spa, ideaal voor de kleinere tuin of als u niet het gehele jaar gebruik wilt maken van het opblaasbare bubbelbad. Tuintime haalt u even helemaal van de wereld met een ontspannende massage van hydrojets en het warme bubbelende water dat al uw spanningen doet verdwijnen, je kan het eigenlijk zelfs een opblaasbare jacuzzi noemen. Voor optimale wellness in je opblaasjacuzzi bestelt u gelijk de in te bouwen muziekset en een heerlijke geurflacon voor aromatherapie erbij.

De opblaasbare hottub

Onze met lucht gevulde opblaasjacuzzi hebben een modern uiterlijk en doen in kwaliteit niet onder voor een vaste whirlpool-opstelling. Neem een bubbelbad met houtlook of een opblaasbare spa met softtub-banden. Maak uw wellness compleet door er een opblaasbaar barretje en met led-verlichte champagneglazen bij te bestellen. Het opblaasbaar bad heeft niet alleen het voordeel dat het in de kleinere tuin past, het is tevens makkelijk op te bergen. Het lege gewicht van de opblaasbare hot tub ligt slechts tussen 30 en 40 kilo.

Opblaasspa, zacht en toch stevig

Bubbelbaden die opblaasbaar zijn, zijn er in doorsnedes van 191 en 226 cm en bieden ruimte aan vier tot zes personen. Een opblaasbaar bubbelbad is zowel stevig als zacht. In gevulde toestand kunt u makkelijk met vier personen op de rand zitten zonder dat het opblaasbare bubbelbad inklapt. De watertemperaturen van een spa opblaasbaar zijn naar wens instelbaar van 20 tot 40 graden.

Mocht u plannen krijgen voor uitbreiding van uw wellnesstuin, naast de genoemde opblaas spa baden vindt u in de online shop van Tuintime ook vaste zwembaden, kinderbaden en een compleet scala aan tuinmeubelen, terrasverwarmers en serres. Om lekker uit de wind te zitten, situeert u uw opblaasbare spa namelijk met voorkeur naast een tuinschutting, onder een pergola of in de luwte van een tuinhuisje. Een opblaasbare whirlpool of opblaasbare spa kopen doe je bij Tuintime. Wij zorgen ervoor dat u snel kan genieten van jouw opblaasbare jacuzzi.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen