Olijfboom kopen voor de achtertuin

De olijfboom is een kleine, een beetje gedraaide boom met een korte kruin en geeft – als deze vruchtdragend is – in het najaar olijven. U komt ze vooral tegen in de landen rond de Middellandse zee, maar u kunt nu ook een olijfboom kopen voor in uw eigen achtertuin.

Mediterrane sfeer in de achtertuin

Bij Tuintime.com kunt u verschillende olijfbomen kopen die uw achtertuin direct een mediterrane sfeer zullen geven. De Olea Europaea is zeer geschikt voor de Belgische tuin, de olijfboom kan in ons klimaat namelijk heel goed gedijen. Overigens heeft Tuintime verschillende groottes olijfbomen te koop, zodat u met een kleine, middelgrote of grote boom de tuin kan omtoveren tot een mediterraans paradijs. Om de mediterraanse sfeer te versterken kunt u overigens ook terracotta potten, mooie geglazuurde mozaïeken en vrolijke kleurtjes in de tuin gebruiken.

Olijfboom te koop!

Wanneer u olijfbomen gaat kopen, is het goed om te weten dat deze boom voldoende ruimte nodig heeft. De olijfbomen die te koop zijn bij Tuintime houden van een zanderige, natte grond. De bomen groeien langzaam en zullen niet alleen de hoogte in gaan, maar ook toenemen in stamomtrek. Dat is goed om te weten wanneer u een olijfboompje gaat kopen. Geef de boom vervolgens de tijd, want pas na 5 jaar zal het vruchten gaan dragen.

Ook voor België

Hoewel Tuintime niet de enige is die een olijfboom te koop aanbiedt, weet u bij ons wel zeker dat de boom goed zal gedijen in de achtertuin. Ook bieden wij olijfbomen te koop aan in België, voor een mediterraanse sfeer in de Vlaamse of Waalse achtertuin.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen