Tuinieren in je minigarden

Tuinieren is leuk, maar soms hebt u er niet zoveel ruimte voor. Bijvoorbeeld omdat u alleen beschikking hebt over een klein balkonnetje. Dan is een minigarden echt iets voor u. Zo'n tuintje bestaat namelijk uit diverse bloembakken die u geheel naar eigen inzicht kunt inrichten met bijvoorbeeld aardbeienplantjes of bloemen. Wilt u verschillende leuke plantjes potten? Kies dan voor de minigarden met verticale tuin: een stapeling van verschillende bloembakjes, waar u meerdere, verschillende bloemen, kruiden of fruitplantjes in kan planten.

Minituintje

De verticale bloembakken zijn ook geschikt voor de keuken. Meer nog, ze zijn ideaal voor kruiden, zoals basilicum, rozemarijn en tijmplantjes. En wat dacht u van een groene wand tegen de schutting of in de serre? De minigarden bestaat uit verschillende bakken die u op elkaar kunt bevestigen. Het is zelfs mogelijk om meerdere units op elkaar te stapelen om zo een hele groene wand te creëren.

Eigen indeling

Het is heel makkelijk om de kunststoffen verticale tuin te vullen. De drie lagen zijn namelijk van elkaar los te halen, waardoor u ze per laag kunt vullen met aarde en eventueel een vlijtig liesje, driekleurig viooltje, aardbeienplantje of kruid. Vervolgens klikt u de volgende laag erop. Zorg wel dat u het plantje niet raakt, en vul deze laag net zoals de eerste. En ga zo door totdat u alle lagen hebt gevuld. U kunt de hele minigarden natuurlijk met dezelfde planten vullen, maar u kunt ook iedere laag met andere plantjes vullen. De minigarden is ook verkrijgbaar als hoek en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, groen en terracotta.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen