Fatboy

Fatboy staat bekend voor zijn vindingrijke lifestyleproducten. Op Tuintime vindt u onder andere tuinlampen, zitzakken, hangmatten en parasols van dit merk. Ontdek vlug het aanbod van dit fleurige merk!

Meer info

Heerlijk relaxen, zowel binnen als buiten, doet u met een zitzak van Fatboy. De zitzak is terug van weggeweest en nu ook verkrijgbaar bij Tuintime in allerlei kleuren en varianten. Wij bieden zowel zitzakken voor volwassen als voor kinderen. Een originele zitzak voor de kinderkamer vindt u in de vorm van een hangzitzak.

De Stonewashed-zitzak heeft een robuust uiterlijk met een katoenen hoes dat aanvoelt als denim. De Buggle Up-zitzak is zoals de Engelse benaming al aangeeft een supergroot formaat zitzak, waarin u heerlijk kunt zitten, zonder er vanaf te vallen of uit te zakken. De Buggle Up-variant kunt u zowel in de breedte als in de lengte vast gespen. Hierdoor creëert u in een handomdraai een comfortabele zitplek voor een of twee personen. Alle Fatboy-zitzakken hebben ten slotte 2 jaar garantie, en zijn vuil- en vochtafstotend.

Minder info

per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen